Hajduk

Tudor poveo 25 igrača na pripreme, u subotu protiv Domžala

hajduk
Foto: Hajduk.hr
1/3
26.06.2014.
u 13:31

Suparnici Bijelima tijekom priprema bit će i Rubin Kazan, Metalurg Zaporožje, Rabotnički i Kuban Krasnodar.

Nogometaši Hajduka krenuli su u Sloveniju gdje će odraditi 14-dnevne pripreme i odigrati pet prijateljskih utakmica. Prvu prijateljsku utakmicu igrači Igora Tudora odigrat će u subotu, a domaćin Bijelima bit će NK Domžale. Suparnici Bijelima tijekom priprema bit će i Rubin Kazan, Metalurg Zaporožje, Rabotnički i Kuban Krasnodar.

Trener Tudor poveo je četvoricu vratara i 21 igrača. Popis izgleda ovako: Fabjan Tomić, Dante Stipica, Lovre Kalinić, Ivo Grbić, Dino Mikanović, Antonio Milić, Goran Milović, Nikola Vlašić, Anton Maglica, Andrija Balić, Sandro Gotal, Ivan Anton Vasilj, Temurkhuja Tima Abdukholikov, Goran Jozinović, Mijo Caktaš, Elvir Maloku, Ivan Tomičić, Mario Maloča, Zoran Nižić, Josip Vuković, Zvonimir Milić, Filip Bradarić, Josip Bašić, Marko Bencun i Jean Evrard Kouassi.

Zbog lakših zdravstvenih problema će se za nekoliko dana priključiti Mislav Anđelković, a Avdija Vršajević i Tino Sušić, koji su nastupali za BiH na SP-u, dobit će nakon povratka kraći odmor.

>>Evo koga su Hajduk, Rijeka i Split izvukli u pretkolima

Foto: Hajduk.hr

Ključne riječi

Komentara 1

DB
D.Bago
17:31 26.06.2014.

S ovim igračima sve iznad petog mjesta je VELIKI USPJEH.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije