SASTANAK U MILANU

Vučević: Inter je ozbiljno zainteresiran za Sušića, razgovarali smo oko transfera

Goran Vučević
Ivo Cagalj/PIXSELL
07.01.2015.
u 21:40

- Milanski Inter je ozbiljno zainteresiran za našeg igrača Tina Sušića te su tom prigodom danas u Milanu održani i razgovori s predstavnicima ovog uglednog talijanskog kluba - kazao je nakon večeras završenog sastanka sportski Goran Vučević.

Sportski direktor Hajduka Goran Vučević potvrdio je da se ozbiljno pregovara o transferu Tina Sušića u milanski Inter.

-  Milanski Inter je ozbiljno zainteresiran za našeg igrača Tina Sušića te su tom prigodom danas u Milanu održani i razgovori s predstavnicima ovog uglednog talijanskog kluba - kazao je nakon večeras završenog sastanka sportski Goran Vučević.

No, još ništa nije dogovoreno.

- Službene ponude još uvijek nema, a razgovori oko realizacije transfera će se nastaviti i tijekom idućih dana - zaključio je Vučević.

>> Safet Sušić: Transfer Tina u Inter je gotova stvar

Komentara 6

DU
Deleted user
00:51 08.01.2015.

Joj ovi se tresu prije prodaje neće im sad dati ni tri milje. Onda kad to podijeliš na desetak strana više bi na novoj liniji acidofila zaradili. Kao milenijski posao za Hajduk. Brbiću odlazi.

Avatar hrvatsko_kraljevstvo.
hrvatsko_kraljevstvo.
08:45 08.01.2015.

I jel će tko odgovarati iz uprave Hajduka za potrošene novce u prijelaznom roku. Pazi nemaju 200.000 kuna za odšetu za igrača,a imaju novce da putuju po Europi i na koljenima moljakaju klubove da im kupe igrače. Sigurno nisu malili novi koje potrošila uprava Hajduka putujući po Europi zadnjih mjesec dana od države do države. I ovo za Sušića pa to je svima jasno da ovi Vučević i Rapaić moljakaju na koljenima ove iz Intera da kupe Sušića i da Inter uopce ne zanima Sušić. Kod transfera Krame se vidjelo kako se to radi predstavnici klubova dolaze po igrača u državu u kojoj igra kao su zagrijani za njega, tako u HR došli predstavnici Celskija i Leicestera sa ponudom i uvjetima koje nude Krami ,a ne da ih uprava Rijeka moljakala u Engleskoj da ga kupe. Krama odletio u Englesku i za pola dana sve dogovorili tako ti je to dok te netko želi ,a ne ova komedija sa Sušićem i 100% sam siguran da ovi iz Seville nikad čuli za Sušića. I čitam Everton došao i ZG sa službenom ponudom od 6,5 miljuna eura za Brozovića ,a Mamić traži 10 znaci na 8 miljuna će se naći što i je realna cijena za Brozovića.

Avatar hrvatsko_kraljevstvo.
hrvatsko_kraljevstvo.
08:47 08.01.2015.

Ma nema brige za Hajduk i Susica evo Sevilla ponudila 10 miljuna eura za Sušića i to odmah po potpisu ugovora.HAHAHAHA Pisali i da ide i u Juve pa svatko s gram mozga znao da su to nije istina . . Pa taj Sušić nema mjesta niti u Rijeci i Dinamu u prvih 11 ,a ne da igra u Interu.Jedino ako ga Inter kupi za neku svoju filijalu,a sto se tiče 4 miljuna eura pa nisu tupavi da ponude niti blizu toga jer je kod Hajduka rasprodaja daj šta daš. Neće taj Sušić odigrati niti sekunde za Inter ,a za njega niti Mamić niti Mendes ne bi dobili vise od 2 miljuna eura.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije