Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gotovo!

Sammir izbačen! Mamić: Više nikad neće zaigrati za Dinamo

Sammir
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
09.11.2013.
u 20:31

- Sammir je pao kao Al Capone. Prije je imao više incidenata, ali je sad došao manji. No, sve se nakupilo i više neće biti u Dinamu - rekao je Zdravko Mamić.

Dinamo je izbacio Sammira iz momčadi! Kako su javili iz Maksimira, Brazilac je udaljen iz prve momčad i slobodan je potražiti novi klub.

- Zbog opetovanog iskazivanja nepoštivanja prema klubu i suigračima čvrsto sam odlučio Sammira udaljiti iz momčadi i više nikada neće zaigrati za prvu momčad Dinama – rekao je Zoran Mamić, trener i sportski direktor momčadi.

Mamić: Pao je kao Al Capone!

Izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić nije htio previše objašnjavati što se dogodilo.

- Sammir može otići već večeras! Sad nije bitno što je napravio, ali se ponovo radi o nedisciplini. Uskoro ćemo šire obrazložiti zašto smo se odlučili za ovaj potez, ali Sammir više ne može u Dinamo - rekao je Mamić pa dodao:

- Sammir je pao kao Al Capone. Prije je imao više incidenata, ali je sad došao manji. No, sve se nakupilo i više neće biti u Dinamu.

U Dinamu od 2006.

Poduži je popis Sammirovih grijeha, ali bi Zdravko Mamić 'filhu' svaki put progledao kroz prste. Još nije poznato što je Brazilac ovaj put napravio.

Brazilcu ugovor s Dinamom traje do kraja sezone, a navodno je imao jednu ponudu, brazilskog Internacionala iz Porto Alegrea. U Maksimiru su se nadali da će Sammir potpisati novi ugovor, no sad su ga potjerali.

Sammir je u Dinamu od 2006., a u međuvremenu je dobio hrvatsku putovnicu i obukao dres vaternih. Za Hrvatsku je odigrao četiri utakmice.

>> 'Sammir ne želi potpisati, ako tako ostane, želimo mu sretan put'

Ključne riječi

Komentara 54

DR
dragogera
08:11 10.11.2013.

Sa manje talenta,a vise rada prosjecni igraci pobijedjuju najbolje.dokaz su svabe Koji nemaju plemenite igrace,nego radnike,stalno su u vrhu.

MA
Majur
21:30 09.11.2013.

Decec je neosporni talent...... i nista vise.Igraca sa talentima je bilo puno,ali nisu imali ono sto bi ih velikim igracima napravilo.....glad za uspjehom,svakodnevni mukotrpni treninzi,odricanja.....a ne,pijancevanja,kurvarenja,bahatost prema suigracima i NE odgovornost prema "poslu"-klubu.......

CA
canajisraM
21:23 09.11.2013.

Nevjerovatan rasplet. Dinamo je ostao bez love a Sammir bez posla a sa malo vise ozbiljnosti i truda mogao je sa kockastima u Brazil. No kad malo porazmislim , Mamic je doveo veliki broj stranaca koji nisu nista bolji od od Kramarica, Krstanovica, Tomecaka, i ostalih koji su zavrsili u Rijeci . Po cemu su to Beco i Cop zasluzili ostati dok je Krama morao otici?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije