MLADA tekvondašica

Miss sporta Elena Dizdar oduševila je žiri

Miss sporta
Foto: Anto Magzan/Pixsell
1/25
11.07.2015.
u 11:36

Dvorana hotela Sport u Ivanić Gradu bila je dupkom puna, a gledatelji su velikim pljeskom pozdravili prvu i drugi pratilju - Editu Marenić iz Zaboka koja se bavi alpskim skijanjem i Doroteu Vlatković iz Zagreba koja se bavi atletikom

Zagrebačka tekvondašica Elena Dizdar (17) nova je miss sporta Hrvatske za 2015. godinu. Dolazi iz kluba Casper i prvi put je ocjenjivački žiri bio jedinstven u ocjeni da je najljepša. Od 18 članova žirija čak je od deset dobila sve desetke.

Dvorana hotela Sport u Ivanić Gradu bila je dupkom puna, a gledatelji su velikim pljeskom pozdravili prvu i drugi pratilju - Editu Marenić iz Zaboka koja se bavi alpskim skijanjem i Doroteu Vlatković iz Zagreba koja se bavi atletikom. Za miss fotogeničnosti izabrana je skakačica u vodu Zagreba, Nikolina Jakšić.

Djevojke su se predstavile u pet izlaza - casual odjeći Weart it mlade dizajnerice Graciane Petrović, sportskoj odjeći i kupaćim kostimima Body feeling, sportskoj obući Sportvision, casual odjeći trgovačkog obrta Duba, te u večernjim haljinama butika Sposata. Posebnost ovog izbora bio je talent show u kojem su djevojke same osmislile koreografiju i u 45 sekundi prikazale kojim se sportom bave.

U zabavnom dijelu programa nastupili su plesni klubovi Lana, Modus, Step by step, zatim plesači standardnih i latinsko-američkih lesova Paula Hude i Balint Temesvari, ovogodišnji trostruki doprvaci Hrvatske, članovi Rock'n'roll kluba Gimnazija. Bili su tu i dečki iz Svetica koji su imali prezentaciju novog sporta street workout, a u pjevačkom dijelu gledali smo Nova Super band sa pjevačem Sebastijanom Popovićem, skupi nu The Answer, te Mladena Burnaća.

Dvosatni program sjajno je vodio Frano Ridjan koji je svojim dosjetkama oduševio gledatelje, ali i natjecateljice. U žiriju su bili između ostalih Andrea Ivančević, hrvatska rekorderka na 100 i 100 metara prepone, Marija Vrajić, hrvatska ultramaratonka, Ivan Dumenčić, reprezentativac Hrvatske u rukometu na pijesku, zlatni s Europskog prvenstva u Llloret de Maru, Jasminka Škalić, dizajnerica modnog nakita, Hrvoje Puškarić, slikar, Morana Paškievič, plesačica kazališta komedija, Željko Posilović, zamjenik gradonačelnika Ivanić Grada.

>> Nova Miss sporta je tekvondašica Elena Dizdar!

Komentara 4

AN
antikamen
12:18 11.07.2015.

sigurno je zabavno glazbeni dio bio najbolji dio večeri, budući da je nastupao mladen burnać

MO
morpheus11
12:59 11.07.2015.

kakvo ponižavanje žena, fuj

Avatar whitesox
whitesox
11:51 11.07.2015.

koliko članova žirija je morala zadovoljiti da ponese tu "prestižnu"lentu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije