26.10.2009. u 16:46

Savjetuje se doručak bogat L-tripofanom, šetnja i topla kupka, a tu je i ključni podatak da se sat “u ponoć vraća unatrag”.

Današnji su dan znanstvenici proglasili najneproduktivnijim u godini zbog pomicanja sata za jedan sat unatrag. U želji da čitateljima pomogne prebroditi tu traumu, Jutarnji je list donio u subotu praktičnu infografiku. Savjeti su bilo vrlo korisni, počevši od onoga da se ujutro “otuširamo miješajući hladnu i toplu vodu pritom se trljajući spužvom”. Savjetuje se i doručak bogat L-tripofanom, šetnja i topla kupka, a tu je i ključni podatak da se sat “u ponoć vraća unatrag”. A potom do tri ujutro čekate ostatak svijeta.

Građani prijavili člana uprave HAC-a policiji
Marija Lovrinčevića, člana uprave HAC-a, u nedjelju navečer tražila je policija, ali ne zbog neke od afera u cestogradnji, već zbog prometnog prekršaja. Lovrinčević je svojim službenim audijem A6, koji je dobio od izvođača radova u Splitu, udario parkiranu hondu civic i odjurio u nove radne pobjede. Na sreću za vlasnika udarene honde, drskog vozača audija, koji se nije niti osvrnuo, vidjelo je društvo iz obližnjeg kafića i pozvalo policiju.

Bandić se nazvao Mozartom i nabija kilometražu
Milan Bandić, najpoznatiji zagrebački globetrotter ,nakon izleta u Moskvu, München i Rim, ovaj se vikend vratio turneji po Hrvatskoj. U Zadru je gledao utakmicu košarkaša veterana, na Peščenici darovao zlatni rolex predsjedničkom kandidatu Seadu Hasanoviću, znanom Braci Ciganu, a u istarskim Livadama je otvorio izložbu tartufa. Štoviše, opasan pregačom, pripremio je fuže s tartufima, prozvao se “Mozartom u kuhinji” i najavio objavljivanje svoje kuharice. Bandićeva turneja po zemlji i inozemstvu se nastavlja, samo još ne znamo gdje će i kada nastupiti. Sigurno je tek da će najmanje biti u svom uredu gradonačelnika.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?