Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Hreljini birači bogatiji su za milijardu kuna. Ako je i od ‘žetončića’, dobro je

20.06.2021. u 08:33

Da je Hrelja slijedio svoj svjetonazor i ostao u paktu s luzerima Grbinom i Beljakom, umirovljenici od toga u iduće tri godine ne bi imali baš ništa

Komentara 22

Avatar Boycie1
Boycie1
08:41 20.06.2021.

Čije taj interese zastupa? Da su umirovljenici htjeli glasati za HDZ , onda bi glasali za HDZ a ne za njega . Svatko se može prodati . I nije on ništa izborio za umirovljenike nego umirovljenici dobivaju ono što su svakako zaradili a ti isti koj krčme sa tih milijardu kunu su ispraznili umirovljeničke fondove za svoje promašene politike .Taj i takvi uništavaju Hrvatsku i budućnost Hrvatske .

DU
Deleted user
09:28 20.06.2021.

Davore Ivankoviću, ne recite hop prije nego skočite. Naime, nigdje nisam pročitala kada će se početi ostvarivati obiteljska mirovina, niti koliko posto će to biti. Ako će to biti nekih 20-30% onda je to opet smijurlija, mazanje oči narodu. U U svim normalnim državama odavno ima obiteljskih mirovina, pa se nitko ne hvali time, kao sada HDZ. Svaki pametniji čitalac zna da je ovo bilo samo kupovanje ruku da prođe rebalans proračuna. Još jednom pitam, kada će nastupiti taj zakon u praksi, da li ćemo opet čekati godinu dvije ili pred kraj mandata kada dođu opet novi izbori, da se to ostvari, kao što je bio Covid dodatak pred same izbore?

BI
Borg i Hrvati
08:52 20.06.2021.

Ne daje Plenki svoje. Da bi Hrelje i ostali žetončići dobili nekome drugome mora se uzeti jer proračun je zero sum game. A meni se samo uzima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije