Što je to došlo da Tigar ide na Tigra i kako je “naš Tomo Medved” postao “njihov”?

21.07.2021. u 15:21

Upućeni kažu da je ministru izuzetno teško, osobito posljednjih dana, pa tako ranjen poteže iracionalne poteze jer svom suborcu Vučemiloviću sada prišiva etikete Milanovićeva čovjeka i optužuje ga za sudjelovanje u “tajnoj misiji”

Ključne riječi

Komentara 29

AT
ATG
16:45 21.07.2021.

Što je došlo? Zbilja? Svi s imalo mozga vide tko je odnedavno "prijatelj" i instruktor ovima koji prozivaju za "veleizdaju" i koje su im namjere.

Avatar jambo
jambo
03:16 27.07.2021.

Branitelj s tamburicom obavio misiju, podjelio branitelje i naciju ide brat na brata. Da je postao predcednik imali bi danas medjusobni rat.

DI
dino85
16:38 21.07.2021.

Sramotno je ovako pisati o jednom Hr. Generalu uz to još i ministru. Tomo Medvjed je tiha voda koja brege dere, što bi vi napravili na njegovom mjestu? Ništa, kad Europa smatra da su neke stečevine EU vrijednosti onda nema hoću neću, ideš ili ispadaš. Ništa nama nije Tomo kriv. Sav svijet je s nekim samo bi mi trebali čitati lekciju EU. Da se vas slušalo (sreća pa nije) nebi bili još u EU već člsnica Balkanske krčme s Vučićem na čelu. Ponekad se treba i razmisliti što ide a što neide.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije