Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RIJEČ - DVIJE

Rimljanin Dikan i bludnica Vlatka

10.10.2007.
u 17:58

Ekskluzivni intervju Josipa Radeljaka i odanog mu prvorođenca na Novoj TV trebao je prosvijetliti one koji ne misle kako je Vlatka Pokos zaslužila da je Dikan šutne na ulicu. Koja bi to poštena žena varala muža i hvalila se prijateljicama da je s ljubavnikom u tri dana spavala 20 puta?! Sponzorušom i prostitutkom nazvao ju je ojađeni bivši muž, koji se istodobno hvalio talijanskom kulturom i time da se, za razliku od nje provincijalke, zna ponašati, jer živi u Rimu 40 godina! Je li tamo naučio da prevareni muškarci bivše žene nazivaju prostitutkama i pred kamerama razgrću bračnu postelju?

Osobit je i lik "iznimno moralne prijateljice", koja je dugo i brižljivo čuvala SMS, dokaz Vlatkine prijevare, a kad je zatrebalo, proslijedila ga je Dikanu... Uz tezu o zloj maćehi, javnosti je servirana i Vlatkina izjava da joj je pun kufer muža i djeteta o kojem se brinula šest godina. Koliko roditelja može iskreno reći da nikad nisu izrekli tu ili sličnu rečenicu?

Suočena s razotkrivanjem svoga moralnog lika, što su joj ga priredili bivši muž, koji je kao svetac nakon više godina spoznao da je u njoj čučala bludnica, i prijateljica koja je njezino povjerenje zavitlala kao kost bijesnom mužu i puku da je glođe, Vlatka Pokos dostojanstveno je izjavila da se ne namjerava opravdavati za prijevaru, ali i da se ne ponosi njome. Ona nije svetica, nego žena koja je varala muža. To je njezin obol jednakom tretiranju muške i ženske prijevare. A nakon čina njezinih do jučer bližnjih koji su nam velikodušno servirali "pravu sliku o njoj", zapravo smo vidjeli njihovu prljavštinu, ali i licemjerje TV kuće koja se puritanski ograđivala što joj je prijevara prisutne Vlatke Pokos tema dnevnika.

Želite prijaviti greške?