Izbornik Tunisa

Hasanefendić: Morali smo se vaditi na Hrvatskoj, a to je jako teško

Hrvatska - Tunis
Goran Stanzl/PIXSELL
17.01.2015.
u 22:00

- Dosta su nas poremetila isključenja na početku utakmice. Tej, naš ključni igrač u napadu i obrani, brzo je dobio dva isključenja i morao sam ga dugo čuvati za kraj

Sead Hasanefendić, izbornik Tunižana, nije očekivao da će nakon dva kola biti bez boda.

- Imali smo težak ždrijeb. Težak jer smo se nakon poraza od Makedonije morali vaditi na Hrvatskoj koja je ovdje kandidat za medalju. Htjeli smo pokazati svoje pravu lice i malo nam je nedostajalo da osvojimo barem bod. Dosta su nas poremetila isključenja na početku utakmice. Tej, naš ključni igrač u napadu i obrani, brzo je dobio dva isključenja i morao sam ga dugo čuvati za kraj. Nismo imali nikakvu podršku ni od vratara. Mirko je obranio puno više od Maggaiza, a kada suparnički vratar ima više obrana onda se utakmica gubi. Tako je i bilo – rekao Hasanefendić.

>>Čupić: Ne mogu reći da smo baš super i da smo letjeli terenom...

>>Goluža se nakon pobjede ispričao, evo zbog čega!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije