Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Godina za pamćenje
Povratak na članak

2017. godina za ove celebrityje je bila jako uspješna, evo i po čemu

Komentari 2

Avatar jest
jest
20:51 23.12.2017.

Prva stvar u Hrvatskoj se govori hrvatskim jezikom dragi naši novinari, u čemu je problem reći "zvijezde" zar je hrvatski jezik manje vrijedan od engleskog jezika a što je sa samopoštovanjem? Drugo, u Hrvatskoj ne postoje zvijezde, ovo je sićušnaušna i nadasve siromašna zemlja u kojoj se svi znaju i zemlja u kojoj je za zvjezdani status dovoljno na youtubeu objaviti snimku skakanja u lokvu vode ili objaviti sliku seksa. Nekada je za zvjezdani status bila nužna vrhunska talentiranost, vrhunska dikcija, vrhunska elokventnost, iznimna inteligencija i nadasve krvavi rad i uz sve to mnogo sreće i finoće. Ali kakve su mase takve si i naše zvijezde, zakon ponude i potražnje.

VL
Avatar Ironman0105
Ironman0105
05:04 19.02.2018.

Mi Hrvati rekli bismo slavni, poznati, zvijezde...Sto samo po sebi namece pitanje zasto je Danijela (poznatija po nadimku Ela) uopce spomenuta, bas kao i stoka a pogodovo tram11....Cak i u ovoj grupi apsolutno lokalnih "zvijezda" (Osim Sandre Perkovic, normalno) ni po cemu ne zasluzuje biti spomenuta.Ova je poznata samo po tome da je kci Dina Dvornika.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.