Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
razlaz ili šala?

2Cellos o poruci 1Cello na fejsu: Uskoro ćete znati više

2cellos (1)
Slavko Midžor/Pixsell
24.03.2013.
u 18:27

Fanovi se nadaju da je samo riječ o šali i da se poznati dvojac ne raspada. - Ne želimo ništa komentirati, više informacija znat će se uskoro - izjavili su 2Cellos za Večernji list,

Samo nekoliko dana nakon što su im hakirali Twitter-profil poznati violočelisti 2Cellos opet doživljavaju čudne trenutke na društvenim mrežama.

U nedjelju je na službenom Facebook stranici Stjepana Hausera i Luke Šulića osvanuo zbunjujuć status: "Moramo najaviti da 2Cellos sada postaju 1Cello. Više informacija uskoro".

Ta objava izazvala je žaljenje fanova i stotine komentara, no još nije poznato radi li se o novom hakerskom upadu, neobičnoj najavi za nove materijale ili nešto drugo. 

Fanovi se nadaju da je samo riječ o šali i da se poznati dvojac ne raspada. 

- Ne želimo ništa komentirati, više informacija znat će se uskoro - izjavili su 2Cellos za Večernji list, no to je jedino što su htjeli reći.

Komentara 1

AL
Alkana
21:33 24.03.2013.

Što im opada popularnost kad izvode ovakve špelancije?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije