PJEVALA A. WINEHOUSE

Adele se precijenila: Za nastup na svadbi tražila 22 milijuna kuna

ADELE
Reuters/Pixsell
14.03.2013.
u 22:00

Izvor tvrdi da Imerman smatra da se Adele precijenila. Na svadbi njegove starije kćeri pjevala je pokojna Amy Winehouse, ali ne zna se za koju svotu.

Južnoafrički tajkun Vivian Imerman htio je da na svadbi njegove kćeri pjeva britanska zvijezda Adele, ali iznos od 22 milijuna kuna, koliko pjevačica traži kako bi otpjevala nekoliko pjesama, poduzetniku se nije svidio.

Izvor tvrdi da Imerman smatra da se Adele precijenila. Na svadbi njegove starije kćeri pjevala je pokojna Amy Winehouse, ali ne zna se za koju svotu.

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
13:31 15.03.2013.

Ova bi na mojoj ili svadbi mojih, morala platiti da može nastupati, a ne mi njoj!

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
09:58 15.03.2013.

Koja god da je svota bila, sigurno nije u kunama. Smiješni ste s prisilnim preračunavanjem. Nije zabranjeno navodit strane valute.

Avatar flegmatik
flegmatik
11:30 15.03.2013.

Dakle ne samo Hollywoodske zvijezde, vec i pjevaci traze naknadu u kunama. Ja sam stvarno zadivljen! Savjet novinarima i uredniku. Napisite otprilike ovako: "Adele se precijenila. Za nastup na svadbi je trazila 2 i pol miljuna funti (oko 22 miljunailjuna kuna)". Takav nacin izrazavanja brojki je sasvim uobicajen i prihvatljiv u stranom tisku, pa ne znam sto ne bi bio u Vecernjaku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije