tom cruise:

‘Ako Schwarzenegger može biti guverner, ja mogu biti predsjednik’

tom cruise
Kento Nara/Geisler-Fotopress/DPA/PIXSELL
11.01.2013.
u 21:03

Knjiga “Going Clear: Scientology, Hollywood and the Prison of Belief” izlazi 17. siječnja

Knjiga “Going Clear: Scientology, Hollywood and the Prison of Belief” još nije ni izašla, a već je podigla veliku prašinu u javnosti. Iz vrha Scijentološke crkve oštro su demantirali u njoj iznesenu tvrdnju da je njihov vođa David Miscavige sugerirao Tomu Cruiseu da se razvede od Nicole Kidman. Takve informacije nazvali su pogrešnima i bizarnima.

Autoru knjige Lawrenceu Wrightu, inače dobitniku Pulitzerove nagrade, detalje o nepoznatom dijelu Cruiseova života dao je Marty Rathbun, nekadašnji scijentolog koji više nije član te crkve. On je dodao da Nicole nije željela imati nikakve veze sa scijentolozima, što je i kumovalo zahtjevu vodstva. Osim detalja o razvodu, u knjizi se govori i o političkim ambicijama Toma Cruisea. Popularni glumac navodno je bio u kontaktu s brojnim svjetskim državnicima, a jednom je prilikom izjavio: “Ako Schwarzenegger može biti guverner, mogu i ja biti predsjednik.”

Wrightova knjiga, koja u prodaju kreće 17. siječnja, nije prva koja progovara o velikom Miscavigeovu utjecaju na Cruiseov život. Više se puta i prije pisalo o tome kako su vođa scijentologa i njegovi suradnici glumcu birali novu suprugu nakon što se razveo od Nicole.

>> Dugogodišnja mora: Tom Cruise strahuje
 da će umrijeti od tumora

Komentara 4

PO
Pomeja
21:55 11.01.2013.

Bože sačuvaj Ameriku, od ovoga i njegovih.

MA
Mayhaelo
23:43 11.01.2013.

Oh my gosh!

NI
Nini istrijan
07:35 12.01.2013.

Tom je samo dio sekte koja kroz honom kao popularnog glumca zeli da se docepa vlasti za svoje ciljeve :Novi Svjetski Poredak. On je samo jedan od mnogobrojnih koji su prosli kroz povijest misleci da su "Izabrani" da vladaju ovomm planetom. Uglavnom sve te price imaju isti zavrsetak nesretan za sve ljude.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije