Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opet zajedno

Aleks Grdić pomirila se s Azerom i uselila se u njegov stan?

aleks
Tomislav Miletić/Pixsell
05.01.2011.
u 13:22

Na tulumu iz snova, kako nam je Aleksandra opisala doček, prisutni su bili i bračni par Malina i Josip Šelendić te Anna-Lena i Davor Bienenfeld

U nedavnom razgovoru uvijek pričljiva Aleksandra Grdić otkrila nam je da je ove godine umjesto na nekom ludom partiju Novu godinu odlučila dočekati na kućnom tulumu uz petnaestak bliskih prijatelja. Među tim prijateljima, kako piše časopis Story, bio je i Azer Berber s kojim je manekenka navodno obnovila vezu.

Upravo su njih dvoje bili domaćini dočeka u Azerovu stanu u koji se Aleks, šuška se, nedavno doselila. Na tulumu iz snova, kako nam je Aleksandra opisala doček, prisutni su bili i bračni par Malina i Josip Šelendić te Anna-Lena i Davor Bienenfeld.

Aleksinoj izjavi da joj je ovo bio najbolji doček Nove godine do sada, čini se, pridonijelo je i pomirenje s Azerom s kojim je manekenka prekidala već nekoliko puta, no izgleda da su ipak shvatili da ne mogu jedno bez drugog.

Komentara 9

IS
istina123
13:41 05.01.2011.

Stvarno vrlo važna i udarna vijest .Sada mogu mirno ići na spavanje. Našto se sveo ovaj Večernjak.

IS
istina123
13:45 05.01.2011.

Kako se uselila tako če se i iseliti. Sve se mijenja ali čud ostaje ista.kada češ to svatiti pLAVUŠO.

AN
Andreeejjj
20:02 05.01.2011.

Uffffffffff.....koji je to debil, koji može podnijeti tu našmrkanu kopile??? Pa ta, dotićna bi se za novac peglala sa citavom porodicom tog debila od Azriela Berbera...ahahaha...zar je stvarno čorav...slijep...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije