na koncertu

Aleksandra Prijović otkrila planira li drugo dijete: 'Ni Akija nismo planirali...'

Beograd: Treći koncert Aleksandre Prijović kojim je opet napunila Štark Arenu
Foto: Antonio Ahel
1/13
31.12.2023.
u 18:00

Publika već navikla viđati njezinog sina Aleksandra (4) da je prati na koncertima, a ponekad i izađe s njom na pozornicu

Nakon što je srpska folk pjevačica Aleksandra Prijović rasprodala pet zagrebački Arena, najavila je novi koncert u Gradskom vrtu u Osijeku i rasprodala ga za samo tri sata od najave! Nakon što je najavila i drugi datum, i taj je rasprodala u manje od jednog dana pa je sada odmah najavila i treći! Prvi koncert održat će se 13. veljače, drugi 14. veljače, a treći 15. veljače. A dok to ne dođe, pjevačica je pjevala u Budvi i tada je srpskom mediju Alo.rs otkrila neke privatne detalje iz svog života.

Što se tiče Nove godine, ona i suprug Filip imaju posebnu tradiciju.

VEZANI ČLANCI

„Kao što znate, ja uvijek radim i dan prije, i Novu godinu, i dan poslije, ali zajedno smo tijekom dana. Par dana prije uvijek kupim poklone jer nemam vremena poslije. Spavat ću sutra i prekosutra da bih bila odmorna, ali uvijek gledam kupiti nešto što znam da su spominjali posljednjih dana da im treba”, podijelila je.

Publika već navikla viđati njezinog sina Aleksandra (4) da je prati na koncertima, a ponekad izađe s njom na pozornicu, no ovaj put nije bio s njom. Upitali su je planiraju li drugo dijete. 

„Pa on je to više puta rekao, tako da naravno. Volio bi i jedno i drugo”, ispričala je pa objasnila je li ona spremna za sljedeće dijete.

„Ja bih voljela imati što više djece svakako. Ja nikada nisam ništa ni planirala, pa neka bude spontano. Ni Akija nismo planirali, pa eto...” kazala je.

Beograd: Treći koncert Aleksandre Prijović kojim je opet napunila Štark Arenu
1/34

Pet zagrebačkih koncerata regionalne zvijezde iza nas je, a o ovom uspjehu govorit će se još dugo. Naime, Prijović je prva kojoj je pošlo za rukom dvoranu na Laništu napuniti pet puta. Prijović je tijekom turneje nastupala diljem regije, a o ovom uspjehu govorila je i u svojem gostovanju na Blic televiziji i otkrila koga je sve od kolega zvala da gostuju te tko se nije odazvao pozivu. Naime, Aleksandra je tijekom pet koncerata ugostila Acu Pejovića, Željka Samardžića, Bojana Vaskovića iz Lexington benda, Milicu Todorović, MC Stojana i Teu Tairović, Sašu Matića, Natašu Bekvalac, Jelenu Rozgu, Lepu Brenu, Dejan Matić, Osmana Hadžića i Mayu Berović. No, pjevačica je sada otkrila i koga je pozvala, a nije se odazvao.

– Meni je žao što Tanja Savić i Milica Pavlović nisu mogle biti moje gošće, iako sam to jako željela, jer poštujem njihove karijere i sve ono što one rade. Uvijek sam tu, da podržim kvalitetu, rad, nešto što vrijedi, što publika voli. U ovom slučaju, Milica je tu mojih godina, Tanja je malo starija, ali volim kada moje mlađe kolege dođu, svi se zajedno podržavamo i dajemo vjetar u leđa jedni drugima. Još jednom želim zahvaliti Milici. Nije bila gost na koncertu, nije mogla, ali je došla, ispala je jedan veliki car, podržala me i bila je jako vesela, bila je ponosna. Nas dvije smo pričale nakon koncerta i rekla mi je: “Radujem se, jer smo nekada nas dvije zajedno počele, a pogledaj gdje smo danas“ – rekla je Aleksandra.

VIDEO Sandra Perković nekoliko sati prije vjenčanja: 'Uživaj danas u svakom trenutku'

Ključne riječi

Komentara 5

RO
romobil
19:46 31.12.2023.

Priloži snimke ultrazvukom kad se to dogodi pa da proglasimo državni praznik i neradni dan.

Avatar southman
southman
19:42 31.12.2023.

Eto doznali smo.da li se snajka je.e planirano ili neplanirano !

Avatar Moodleen
Moodleen
18:12 31.12.2023.

Gospode, do kad bu trajalo ovo...? A kaj nas tek čeka dok bude vaš božić i vaša nova godina?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije