Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brak na prvu

Alen i Ana otvorili se jedan drugome, ona završila u suzama: 'Još mi je teško o tome govoriti'

Foto: RTL
1/13
13.02.2024.
u 17:30

Alen joj se otvorio oko toga da je izgubio oca te da su on i majka ostali sami.

Alen i Ana treći su par po redu koji je izrekao sudbonosno 'da' u novoj sezoni showa "Brak na prvu".  Kad je ugledao Anu, Alen je doživio šok jer nije očekivao takav profil djevojke s obzirom na ono što je rekao stručnjacima, a Ana je primijetila da je nervozan te ju je razočaralo što nije preuzeo nikakvu inicijativu. 

No, prvo bračno jutro prošlo im je u pozitivnijem tonu. 

VEZANI ČLANCI

 

"Ispričavam se ako sam te na neki način povrijedio s nekim svojim rečenicama. Jednostavno mi je to tada bilo tako. Hajmo krenuti s upoznavanjem. Korak po korak", rekao je Alen. "Moram priznati da me jučerašnji komentar izbacio iz takta", komentirala je pak Ana. Unatoč tome što joj je Alen rekao kako ona nije njegov profil djevojke, odlučili su zajedno krenuti dalje.

Alen joj se otvorio oko toga da je izgubio oca te da su on i majka ostali sami. 

"Majka i ja imamo dobar odnos. Ona mi je kao najbolja prijateljica. Mislim da imam tu sreću da imamo takav odnos. Kad ostaneš rano bez jednog roditelja onda cijeniš tu drugu polovicu još više", rekao je Alen, kojem je otac preminuo, kako bi se reklo, preko noći.

1/44

"Prošla sam sličnu situaciju i to mi je relativno svježe. Još mi je teško o tome govoriti. Prošlo je pet mjeseci", rekla je Ana kroz suze.

Eksperti smatraju da je Ana draga i senzibilna te misle da joj treba snažan muškarac koji će joj biti oslonac i zbog toga su je spojili s Alenom jer vjeruje da će prepoznati njezinu unutarnju ljepotu. Alen je došao nervozan pred matičarku, a dok je hodala prema njemu, Ana je primijetila da je visok i crn, što joj se svidjelo. „Vjerujem da je ovo početak lijepe ljubavne priče“, rekao je Alen, a Ana dodala: „Nemam visoko postavljenu letvicu za ljubav. Dan po dan pa ćemo vidjeti. Prvo da se upoznamo pa kako bude.“ 

 „Moramo vidjeti što će se dogoditi zato što ne bih naglio s nekakvim komentarima jer uvijek kad kažem nešto unaprijed, pokaže se suprotno“, rekao je Alen dok je Anin prvi dojam bio odličan i bila je zadovoljna.

VIDEO Nakon prisnih fotki s producentom Ella Dvornik objavila znakovitu poruku: 'Kako je bilo dobro…'

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
11:25 21.02.2024.

Ana se ne moze pomiriti sa cinjenicom da mu nije privlacna, to je jedini problem .Kako je naporna.

DU
Deleted user
21:54 18.02.2024.

Tiago i Tina dosadni,Ana i Alan kao par katastrofa ,minus ekspertima.Alen je ok i porucujem Ani da je ljepsi od Bred Pitta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije