Bijelo Dugme

Alen i Tifa povrijedili Bebekovo intelektualno vlasništvo

Bijelo Dugme
Foto: Pixsell
1/3
02.05.2011.
u 12:53

Željko Bebek jedini je nositelj i ovlaštenik raspolaganja na žigove “Bijelo dugme” i “Kad bi bio Bijelo dugme” u Republici Hrvatskoj

Koncertom “Bijelo dugme - kad bi bio Bijelo dugme Alen i Tifa” održanom ovog vikenda u Zagrebu, bivši članovi grupe Alen Islamović i Mladen Vojičić Tifa povrijedili su intelektualno vlasništvo Željka Bebeka. Naime, Bebek je jedini nositelj i ovlaštenik raspolaganja na žigove “Bijelo dugme” i “Kad bi bio Bijelo dugme” u Republici Hrvatskoj. Njegovi bivši suradnici nisu ga tražili odobrenje za korištenje žigova Bijelog dugmeta, tvrdi njegov menadžer Dževad Zahirović. Bebek će 14. svibnja održati solistički koncert u u Zagrebu.

Ključne riječi

Komentara 5

OB
-obrisani-
13:42 02.05.2011.

Zeljo Bebek,...je covjek koji je svojim glasom dao snagu Bregovicu i Bjelom Dugmetu.

VA
vatra
22:16 02.05.2011.

Bebek je pjevačka i ljudska veličina

FL
filip.lazarevic11
22:27 02.05.2011.

Koncert Alena i Tife u subotu je bio stvarno odlican!Odradili su ga savrseno u svom stilu,zapalili i rasplesali citavu dvoranu,Nema covjeka koji nije pjevao i uzivao!A gosp.Bebek neka govori sto ga je volja,na njegovu dusu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije