nakon negiranja

Alen Vitasović priznao razvod i otvorio dušu: 'Više me nije sram'

Foto: Davor Puklavec/Pixsell
1/3
08.03.2020.
u 11:49

Istarski glazbenik koji je ove godine po osmi put nastupio na Dori progovorio je o dugogodišnjoj borbi s alkoholom i kako je to utjecalo na njegov obiteljski život.

Najpoznatiji Istrijanin proslavljen hitovima "Ne moren bez nje" i "Gušti su gušti" Alen Vitasović progovorio je o nedavnom razvodu od supruge Sandre i dugogodišnjoj borbi s alkoholom. Premda je javnost već nagađala da se pjevač razveo od supruge, on bi to negirao.

Sada je za RTL-ov Exkluziv glazbenik reagirao na glasine potvrdivši da su istinite, a dotaknuo se i borbe s alkoholom.

- Ja sam se rastavio sa suprugom Sandrom, ali smo ostali u dobrim odnosima. Rekla mi je da ne pričam o djeci. Stalno se viđamo, stalno smo zajedno i sve ok. Sin je kod mene, kćerka je više kod Sandre, ali smo ponekad zajedno i jako je korektno - rekao je Alen koji je među ostalim i otkrio da je u 52. godini počeo trenirati fitness i da se osjeća bolje nego ikada.

Doduše i danas se suočava sa svojim najvećim demonom - alkoholizmom.

- To je određena vrsta bolesti i ima puno drugih ljudi koji isto imaju te probleme, ja ih neću imenovati. Rekao sam da ne znam zašto su na mene i Grdovića svi navalili. Mi se borimo, radimo, mučimo se, svatko ima svoje poroke - kazao je glazbenik koji danas živi povučeno u mjestu Orbanići u Istri te da je navikao na stres i osude.

- Smeta me to jako, ali više me nije sram. To se dogodilo, to se događalo, još se događa, borim se - tvrdi Vitasović i dodaje da mu i djeca imaju glazbene gene, ali se ne žele baviti glazbom.

Prisjetite se svih pobjednika Dore.

Inače, u braku su Alen i Sandra bili od 1995. godine do 2015. godine, kada su slavili 20 godina braka, priznao je kako on i supruga prolaze kroz bračnu krizu i tada su živjeli na različitim adresama. Rekao je i kako treba puno kompromisa i razumijevanja za bračnu sreću te da je brak složena situacija. Par mjeseci nakon što je priznao da ima problema u braku izjavio je kako opet žive zajedno te da su prebrodili krizu. Par se upoznao u jednom klubu u Istri, a Alen je svojoj supruzi posvetio i pjesmu "Sandra".

Podsjetimo, na ovogodišnjoj Dori Vitasović i Božidarka Matija Čerina predstavili su se pjesmom "Da se ne zatare", a glazbenik nam je uoči nastupa otkrio kako teku pripreme.

- Ma nikako. Nema puno teksta i to je odlično jer ja sam glup za riječi pa se ne moram živcirati da nešto neću zapamtiti. Vidjet ćete da ćemo daleko doći. Sigurno ćemo biti u prva tri izvođača – siguran je bio Alen.
 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar rubinet
rubinet
14:07 08.03.2020.

Šteta..mogao je napraviti puno više...

DU
Deleted user
14:01 08.03.2020.

Evo ti velika podrška frajerčino prije nego sitne duše počnu tipkati

Avatar southman
southman
10:35 09.03.2020.

Kad je pobijedio na Melodijama Jadrana donijeli ga na scenu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije