"majko mila"

Alen Vitasović snimio novi singl, spreman je za povratak na scenu!

Alen Vitasović
Sanjin Strukić/PIXSELL
23.01.2015.
u 22:03

Iako je u prosincu na koncertu u Istri najavio povlačenje sa scene, Alen Vitasović snimio je novi singl i promijenio diskografsku kuću

Iako je u prosincu na koncertu u Istri najavio povlačenje sa scene, Alen Vitasović snimio je novi singl i promijenio diskografsku kuću.

- "Majko mila" je jedna od boljih skladbi koje sam snimio u svojoj karijeri - pohvalio se pjevač za 24sata. Ove godine će Vitasović proslaviti 25 godina karijere. Tijekom nje je objavio šest studijskih albuma, a u svim pjesmama se trudio očuvati čakavski izričaj svog kraja.

Burnu karijeru obilježili su i brojni ekscesi s alkoholom, koji su ga spriječili da do kraja iskoristi svoje potencijale.

>>Alen Vitasović: Šaljite mi po 100 kuna ili koliko možete da skupim

>>Alen Vitasović nije izdržao, opet je pokleknuo pred alkoholom

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije