odmara

Alka Vuica (62) oduševljava odličnom linijom, sad je podijelila fotografiju iz bazena

Foto: instagram
1/13
11.07.2023.
u 09:15

Alka se trenutno odmara u kući u svojoj Istri, a pratitelji su hvalili u komentarima njezinu fotografiju

Pjevačica i kantautorica Alka Vuica (62) oduševila je obožavatelje najnovijom fotografijom koju je podijelila na društvenim mrežama. Pozirala je u ležeći u bazenu u crno-zlatnom badiću i pokazala svoju vitku liniju. 

"Chill mode on, sretna sam kod kuće... Svugdje je lijepo, ali najljepše je kod kuće. Jako je važno imati svoju vodu, svoj izvor i svoj mir", napisala je pored fotografije iz bazena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alka Vuica (@alka.vuica)

Alka se trenutno odmara u kući u svojoj Istri, a pratitelji su hvalili u komentarima njezinu fotografiju.

"Wow", "Uživaj u ovoj ljepoti, svom mjestu, ugodno kupanje", pisali su joj neki, dok su drugi ostavljali emotikone srca u komentarima. 

Inače, Alka je nedavno gostujući u emisiji Ami G Show pričala o svom stvaralaštvu, Madonni kojoj bi željela napisati pjesmu, o prijateljstvu s Dinom Dvornikom, a otvoreno je govorila i o svom ljubavnom životu.

VEZANI ČLANCI

- Bio je predivan i jako puno mi je pomogao u karijeri. On je jedan od začetnika moje karijeri i on mi je pomagao s 'Laži me'. Bio je strašno talentiran. On je bio hodajući ritam, on je sve osjećao - rekla je Alka za svog prijatelja Dvornika. Otkrila je i kako je dugačak popis glazbenika kojima bi voljela napisati pjesmu, a na tom popisu nalazi se i Madonnino ime.  Otvoreno je Alka govorila i o svom ljubavnom životu te priznala kako je puno puta oprostila prevaru.

- Puno puta sam oprostila prevaru. Mislim da su me svi moji frajeri varali. Imala sam buran život, ali zanimljiv. Takve prevarante volim očigledno. Rokeri su nekada bili face, u moje vrijeme. Dan danas bih prije izabrala glazbenika nego nogometaša. Volim ih, mi smo druga raja. Kad uzme gitaru pa mi zasvira....- rekla je glazbenika u Ami G Showu. Puno puta se pisalo kako joj je Momčilo Bajagić Bajaga posvetio neke pjesme, točnije "Zažmuri" i "Sa druge strane jastuka", a šuškalo se i o tome kako postoji posebna kemija između nje i Gorana Bregovića....

Ne skriva u kakvim je odnosima sada s Bajagom i Bregovićem. 

- Mi smo u odličnim odnosima, Goran mi je veliki prijatelj, Momo isto, čujemo se, vidimo se kad možemo. Savjetujemo se oko pjesama, jako sam sretna što sam ljude koje sam voljela zadržala u životu jer smatram da je ljubav energija koja ne nestaje, već se pretvara u nešto drugo. Možda zaljubljenost može nestati, ali prava ljubav ne, ona ostaje uvijek - kaže Vuica. 

VIDEO Rade Šerbedžija otkrio zašto je odbio prvo Angelinu Jolie, a onda ipak pristao na njezinu ponudu

Ključne riječi

Komentara 2

AN
AnimaTor
12:41 11.07.2023.

Može se snimati iz razno raznih kutova. Ali datum proizvodnje je datum proizvodnje.

GM
gmižić
10:50 11.07.2023.

Još netko tko nešto odmara. Konkretno što još se ne zna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije