Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nerazdvojni su

Amber Heard: Dugi prsti Johnnyja Deppa mogu raditi razne stvari

depp
vanity fair
28.06.2012.
u 20:00

Par se upoznao na snimanju filma „Dnevnici ruma“ i od tada su nerazdvojni. Trenutačno su oboje u Meksiku, gdje Depp snima film „Usamljeni rendžer“, a dok je on na setu, Amber jaše konja kojeg je od svog dragog dobila prije nekoliko dana

Seksepilna glumica Amber Heard (26) konačno je progovorila o Johnnyju Deppu (49).

– Divna je, posebna osoba. Kad uđe u prostoriju, svi ostali padnu u drugi plan. Nevjerojatno je seksi, njegovi dugački prsti mogu raditi razne stvari – rekla je Amber.

Par se upoznao na snimanju filma „Dnevnici ruma“ i od tada su nerazdvojni. Trenutačno su oboje u Meksiku, gdje Depp snima film „Usamljeni rendžer“, a dok je on na setu, Amber jaše konja kojeg je od svog dragog dobila prije nekoliko dana.

Zanimljivo je da je Amber kao djevojčica pohađala katoličku školu. Otac joj je slao dvadesetak tisuća dolara godišnje za izdržavanje. Usprkos tome, ona se već u 16. godini odlučila za zvjezdani put modela, a potom i glumice.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije