Alliauna Green

Američka reperica (27) ubijena tijekom druženja s fanovima, ubojica u bijegu

Alliauna Green
Foto: Instagram
1/4
22.07.2024.
u 08:35

U salon je tijekom događaja ušao naoružani muškarac i pucao direktno u repericu. Alliauna je potom prevezena u bolnicu, gdje je preminula od ozljeda. Policija u Oaklandu istražuje smrtonosnu pucnjavu i traži osumnjičenika za kojeg su svjedoci rekli da je pješice pobjegao s mjesta događaja

Američka reperica Alliauna Green (27) , poznatija kao Tan DaGod, ubijena je u kozmetičkom salonu u Kaliforniji, objavio je Daily Mail.

Trgovina je slavila svoje svečano otvorenje pod novim vlasništvom nakon zatvaranja vrata u svibnju. Reperica u usponu na društvenim mrežama objavila je kako će prisustvovati otvaranj salona, te je pozvala fanove na druženje.

U salon je tijekom događaja ušao naoružani muškarac i pucao direktno u repericu. Alliauna je potom prevezena u bolnicu, gdje je preminula od ozljeda. Policija u Oaklandu istražuje smrtonosnu pucnjavu i traži osumnjičenika za kojeg su svjedoci rekli da je pješice pobjegao s mjesta događaja.

Strani mediji pišu da se u policijskim izvještajima navodi da je do napada došlo zbog "prethodnog neslaganja tijekom dana". Društvenim mrežama proširile su se uznemirujuće snimke koje su zabilježile trenutke prije tragedije, a čuju se i pucnjevi.
"Ona je bila tamo, a muškarac s kapuljačom je ušao i počeo pucati. Svi su se sagnuli i sakrili iza automobila. Gledao je samo nju, to sam vidio. Nije pucao na sve, već samo u nju", rekao je jedan od očevidaca. 

GALERIJA: Pogledajte kako je izgledalo raskošno vjenčanje Vedrana Ćorluke i Franke Batelić

Alliauna Green
1/17

Obožavatelji nagađaju kako je ubojstvo možda potaknuto stalnim napetostima između Green i obitelji njezina bivšeg dečka. Green je odslužila zatvorsku kaznu jer je pucala u svog bivšeg dečka u samoobrani 2020. Nakon što je puštena, stavljena je u zaštitni pritvor koji je napustila kako bi prisustvovala otvaraju salona. 

VEZANI ČLANCI: 

U videu iz rujna 2023. Green stajala kraj lažnog nadgrobnog spomenika s natpisom "Ovdje leži moj bivši", dok je promovirala svoj najnoviji EP "Ex Wood Pack". 

VIDEO: Preminula je Shannen Doherty, glumica (53) najpoznatija po ulozi u seriji Beverly Hills 90210

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije