DOBILA SAVRŠENU FIGURU

Ana Begić Tahiri: Zbog straha, operaciju sam odgađala godinama

Ana Begić Tahiri
Foto: Josip Regović
1/3
07.11.2016.
u 08:38

Prezadovoljna je rezultatima liposukcije od koje se oporavljala tri tjedna, a sada se u punoj formi vratila na kazališne daske

Ove jeseni glumica Ana Begić Tahiri proživljava intenzivno poslovno razdoblje. U zagrebačkom HNK priprema predstavu “Ljudi od voska”, prema tekstu Mate Matišića, čija je praizvedba u prosincu, a iza nje je i premijera predstave “Kako život” kazališta Moruzgva. Vrijedna 37-godišnjakinja u listopadu je obilježila šestu godišnjicu braka sa suprugom Danielom Tahirijem, no otkriva kako slavlje tek predstoji – čekaju pravo vrijeme da nekamo otputuju. Osim supruga, u svemu joj je velika potpora i petipolgodišnja kćerkica Lana. Upravo suprug i njihova djevojčica bili su Ani najveća pomoć u oporavku od operacije kojoj se podvrgnula u Poliklinici Bagatin, a rezultati su se mogli vidjeti na premijeri, gdje su svi hvalili njezinu savršenu figuru.

Posljedice trudnoće
– O operaciji uklanjanja viška kože na području trbuha te liposukciji razmišljala sam pet godina, odnosno otkako mi se nakon porođaja koža opustila, zbog gubitka kilograma nakupljenih u trudnoći. Obješena koža neće se sama povući i ne znam ni sama zašto mi je toliko trebalo da donesem ovu odluku. Bilo me strah operacije, no uigran tim kirurga Dinka Bagatina odlično me pripremio. Jako sam zadovoljna rezultatima i na premijeri predstave “Kako život” priuštila sam si usku crnu haljinu – otkrila je Ana za Story, kojoj nije dugo trebalo da se oporavi i vrati poslu.
– Operaciju sam imala potkraj kolovoza, nakon čega sam morala mirovati dva i pol do tri tjedna. Poslije se polagano vraćaš u normalu. Što prije staneš na noge, to je daljnji oporavak brži. Vratila sam se u punoj formi – dodaje Ana koja je za ovaj veliki korak pripremila i svoju obitelj, a posebno kćerkicu.
– Lanu sam pripremila na to da je neko vrijeme neću moći nositi. Ona ima već pet i pol godina, prava je curica i sve razumije. Naravno, nisam joj objašnjavala detalje – kaže Ana o kćerkici za koju ističe da je zanimljiva, dobra i vrlo ozbiljna.

Kćer je talentirana za ples
Glumica je jako sretna što njezina mezimica, baš poput mame, obožava kazalište pa je tako malena Lana već s dvije i pol godine s mamom prvi put gledala balet “Orašar”, a često ih se može vidjeti i na premijerama u zagrebačkim kazalištima Trešnja i Žar ptica.
– Imamo izvrsna dječja kazališta i sretna sam što kćer mogu odvesti u bilo koje od njih jer znam da će pogledati dobru predstavu – objašnjava glumica. Malena Lana, otkriva njezina ponosna mama, talentirana je za ples, ide na ritmiku, a od igranja kod kuće draži su joj loptanje i skakanje na otvorenom. Glumica u šali govori kako je malena od nje naslijedila ljubav prema kazalištu, a od oca Daniela – delinkventski šarm. Iako je malenu oduševilo što je nedavno dobila bratića, Ana i Daniel zasad ne planiraju Lani podariti brata ili sestricu.
– Na toj je prinovi i ostalo. Neka je nama maleni stigao, kao da je naš – smijući se govori Ana.

>>Ana Begić: Imam gust raspored, ali uspijevam biti i glumica i majka

Komentara 12

SX
sudbina x
09:21 07.11.2016.

Plačeni članak i reklama Poliklinike Bagatin....

LE
LeonardS
10:22 07.11.2016.

Sad možeš cijepati drva sa ovom linijom !

DU
Deleted user
11:29 07.11.2016.

Prvo i osnovno shatili smo da je ta klinika glavna i najbolja, a drugo je da mlada žena više ona od prije par godina, a da je imperativ mršavosti u galopuuu.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije