Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prve fotografije

Ana Gruica je konačno pokazala i svoju treću vjenčanicu koja je dosta drugačija od prve dvije

Sitno Gornje: Vjenčanje Ane Gruice u crkvi sv. Luke
Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL
1/7
31.08.2023.
u 18:22

Treća haljina koju je glumica nosila na svom crkvenom vjenčanju je ona s potpisom modne kuće Solace London iz njihove kolekcije vjenčanica i nešto je jednostavnija od vjenčanica koje su za Anu dizajnirali domaći dizajneri

Glumica Ana Gruica Uglešić i psihijatar Boran Uglešić 19. kolovoza vjenčali su se drugi put i ovaj put su izmijenili bračne zavjete u crkvi Svetog Luke u Sitnom Gornjem nedaleko od Splita. Mladenka je za crkveno vjenčanje odabrala vjenčanicu s potpisom Matije Vuice, a kasnije na svadbenoj večeri je prvi ples sa suprugom otplesala u haljini modnog dizajnera i njezinog dobrog prijatelja Ivice Skoke, da bi se kasnije presvukla u treću haljinu koju je tek sad pokazala u novoj objavi na Instagramu.

Treća haljina koju je nosila je ona s potpisom modne kuće Solace London iz njihove kolekcije vjenčanica i nešto je jednostavnija od vjenčanica koje su za Anu dizajnirali domaći dizajneri. Ova kratka haljina s puf rukavima na službenoj stranici ovog brenda ima cijenu od 525 eura. Dizajnerica Matija Vuica nedavno je objavila fotografiju s Aninog vjenčanja i otkrila je kako su se brzo dogovorile oko dizajna te ispričala i gdje se odvila primopredaja vjenčanice.

VEZANI ČLANCI

- Bio je to kratki dogovor, u kojem smo se brzo usuglasile da vjenčanica bude kao iz bakinog baula, kao da je isheklana od pamučnog konca, tek da naglasi savršenu Aninu figuru. Čuvala sam ovu čipku odavno za moju Anu, znala sam... nema tu ni šljokica ni kristala, stopila se predivnom crkvicom sv. Luka i najljepšim obredom zahvaljujući jedinstvenom i kako svi kažu, omiljenom svećeniku, velečasnom Jozi. A primopredaja- vjenčanice, naplatne kućice na putu za GO, jer jedna proba je bila dovoljna - napisala je Matija uz fotografiju s Anom. 

 

 

Nakon crkvenog obreda mladenci su svojim gostima priredili slavlje u restoranu "Maestro" na splitskim Bačvicama među kojima je bilo i dosta poznatih lica. Njihov veliki dan svojim su dolaskom uveličali i bivša manekenka Iris Livaja, TV voditeljica Marijana Batinić sa suprugom Matejem Pašalićem, pjevač Luka Nižetić, glumci Slavko Sobin i Nataša Janjić Medančić, dizajner Ivica Skoko, dizajnerica Matija Vuica u društvu partnera Jurice Popovića, bivša manekenka i supruga košarkaša Dina Rađe Viktorija Đonlić Rađa i brojni drugi. Mladence i njihove drage goste pjesmom je zabavljala Zorica Kondža

VIDEO Lana Jurčević iz bolnice: Primila sam više od 70 doza antibiotika, krvarenje, komplikacije

Komentara 2

SK
skupiduša
19:56 31.08.2023.

I za to me ne boli glava!

Avatar ZLO
ZLO
18:43 31.08.2023.

Da, u potpunosti se slažem Anom. Solace je ipak bio ispravna odluka, iako moram napomenuti da donijeti odluku nije bilo nimalo lako. Ali što je bilo , bilo je. Ipak sve te neprespavane novi su urodile plodom. A i psihijatar se slaže.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije