SKLADNI PAR

Ana Gruica modno se uskladila sa suprugom Boranom i privukla pozornost na premijeri

Foto: Instagram
1/12
12.11.2023.
u 09:58

Ana je na premijeru predstave 'Crvena voda" u Hrvatskom narodnom kazalištu Split stigla u dugoj, elegantnoj crvenoj haljini, a njezin suprug nosio je smeđe odijelo

Dramska premijera "Crvena voda" Jurice Pavičića, u režiji Ivice Buljana premijerno je izvedena sinoć u Hrvatskom narodnom kazalištu Split. Na premijeri bilo puno poznatih ljudi, a najviše pozornosti dobili su glumica Ana Gruica Uglešić i njen suprug Boran Uglešić. Ana je stigla u dugoj, elegantnoj crvenoj haljini, a njezin suprug nosio je smeđe odijelo. 

11.11.2023., Split - Dolazak poznatih na premijeru predstave "Crvena voda" nastale prema romanu Jurice Pavicica. Boran Uglesic, Ana Gruica Uglesic Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Ana se sredinom ovog kolovoza vjenčala po drugi put i to sa psihijatrom Boranom Uglešićem. Njih dvoje izmijenili su bračne zavjete u crkvi Svetog Luke u Sitnom Gornjem nedaleko od Splita. Mladenka je za crkveno vjenčanje odabrala vjenčanicu s potpisom Matije Vuice, a kasnije na svadbenoj večeri je prvi ples sa suprugom otplesala u haljini modnog dizajnera i njezinog dobrog prijatelja Ivice Skoke, da bi se kasnije presvukla i u treću haljinu. Radilo se o haljini s potpisom modne kuće Solace London iz njihove kolekcije vjenčanica i nešto je jednostavnija od vjenčanica koje su za Anu dizajnirali domaći dizajneri. Ova kratka haljina s puf rukavima na službenoj stranici ovog brenda ima cijenu od 525 eura. Sve to pokazivala je na svojim društvenim mrežama.

VEZANI ČLANCI: 

Njihov veliki dan svojim su dolaskom uveličali i bivša manekenka Iris Livaja, TV voditeljica Marijana Batinić sa suprugom Matejem Pašalićem, pjevač Luka Nižetić, glumci Slavko Sobin i Nataša Janjić Medančić, dizajner Ivica Skoko, dizajnerica Matija Vuica u društvu partnera Jurice Popovića, bivša manekenka i supruga košarkaša Dine Rađe Viktorija Đonlić Rađa i brojni drugi. Mladence i njihove drage goste pjesmom je zabavljala Zorica Kondža.

Ana je s pratiteljima dijelila i različite fotografije s medenog mjeseca na koji je otišla u Grčku. Na prvoj objavi istaknula je kako su suprug i ona uživali na plaži te pokazala ambijent. Uz to istaknula je i svoju odličnu figuru u kupaćem kostimu.  

VIDEO: Jasna Zlokić otkrila koju pjesmu joj je bilo neugodno pjevati pred svećenicima

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije