EMOTIVNA PORUKA

Ana Gruica Uglešić na originalan način čestitala poseban dan najvažnijoj osobi u njenom životu

Foto: Instagram
1/7
21.05.2022.
u 21:00

- Našoj majci predivnoj, prijateljici odanoj, ženi stijeni, uvijek u našoj sjeni, danas je rođendan, u našoj obitelji uvijek fešte dan. Život nam podarila, nama ga posvetila. Ponosna majko budi, isplatili se svi trudi. Ljubavlju i pažnjom osuta, osmijehom našim posuta - čestitala je Ana mami rođendan

Splitska glumica Ana Gruica Uglešić (39) nedavno je boravila u New Yorku, odakle je svakog dana dijelila zanimljive fotografije na Instagramu, a nakon povratka obilježila je rođendan svoje mame SIlvane. 

- Našoj majci predivnoj, prijateljici odanoj, ženi stijeni, uvijek u našoj sjeni, danas je rođendan, u našoj obitelji uvijek fešte dan. Život nam podarila, nama ga posvetila. Ponosna majko budi, isplatili se svi trudi. Ljubavlju i pažnjom osuta, osmijehom našim posuta. Držimo je k'o kap vode na dlanu, po noći i po danu. Baka najbolja postala, majka najdraža ostala. Mudra žena bila, svemu nas poučila - napisala je Ana pokraj mamine fotografije na kojoj pozira s cvijećem i poklonima. Anini pratitelji odmah su se u komentarima pridružili čestitkama.

- Moji su roditelji domari planinarskog doma na Mosoru već 30 godina. Cijelo sam djetinjstvo provela u Sitnom Gornjem okružena životinjama i biljkama. Osim toga, moja majka Silvana strastvena je i predana u svemu što radi pa je okućnica oko naše vikendice u Sitnom uvijek besprijekorno uređena. Ona je moja cvjetna guruica - svojedobrno je Ana ispričala za Story.

VIDEO: Proba Prljavog kazališta za predstojeću turneju 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije