Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obiteljski trenuci

Ana Gruica Uglešić otputovala sa sinom u New York: Posjetili su njenu mlađu sestru

Foto: instagram
1/21
03.12.2023.
u 08:00

Splitska glumica Ana Gruica Uglešić otputovala je s osmogodišnjim sinom Maratom Ivanom u posjet najmlađoj sestri Petri u New York.

Splitska glumica Ana Gruica Uglešić otputovala je sa svojim sinom Maratom Ivanom u New York u posjet svojoj najmlađoj sestri Petri. Na društvenoj mreži Instagram podijelila je fotografiju kako njih troje poziraju u srcu ovog milijunskog grada. – U posjeti kod tetke iz Amerike – napisala je glumica uz niz predivnih fotografija. Ispod objave nizali su se lijepi komentari, a Petrin se istaknuo: - A tetka ko prava tetka iz Amerike radi – simpatično je poručila. 

Inače, ovo je prvi put da je Ana otputovala s osmogodišnjim sinom i pokazala mu grad u kojem već nekoliko godina živi njena najmlađa sestra. Glumica je već nekoliko puta bila u 'obećanoj zemlji' i dijelila lijepe trenutke na spomenutu društvenu mrežu. Osim toga, svom jedinom sinu kojeg je dobila u vezi s putopiscem Hrvojem Šalkovićem, pokazala je Kip slobode, pokazala mu nekoliko zanimljivih muzeja i odvela ga da zajedno pogledaju predstavu Kralj lavova. 

 

Podsjetimo, krajem kolovoza ove godine lijepa je glumica izrekla sudbonosno 'da' svom dugogodišnjem partneru, inače psihijatru Boranu Uglešiću. Ana je nosila dugu bijelu vjenčanicu od čipke koja je pratila liniju njenog tijela, a posebno se isticao i dugačak veo koji je padao i preko njezina lica. Boran je prije dolaska mlade goste dočekivao ispred crkve te se rukovao s fotografima, a odijelo tamne boje te svijetli prsluk koji je odabrao za svoj dan vjenčanja odlično su mu pristajali.

VEZANI ČLANCI:

Naime, oni su drugi put izgovorili 'da', ali taj put u crkvi sv. Luke u Gornjem Sitnom, a prvi put pred matičarom su u tajnosti obećali da će se voljeti do kraja života 2018. godine. Ana na ovom vjenčanju suze također nije željela sakriti, ali se zato od fotografa pokušala sakriti ispod čipkastog bijelog kišobrana koji je nosila sa sobom izvan crkve. Ugledni splitski psihijatar zbog glumice je zatražio i dobio čak i crkveni razvod od prve supruge Diane

VIDEO: Hrvati jedva dočekali Aleksandru Prijović: 'Nemamo kartu za peti koncert, ali mogu nabaviti'

 

Ključne riječi

Komentara 1

AN
AnimaTor
08:32 03.12.2023.

I A.G. je počela iskakati iz Paštetete , ma gdje god bila. Od G.v.ilovića je najbolja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije