Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ples sa zvijezdama

Ana Ugarković: Da sam se zainatila, sigurno bih bolje plesala

ana ugarković
htv
13.12.2009.
u 18:57

Žiri je prema veseloj kuharici bio nemilosrdan, no publika ju je pogurala do polufinala. Unatoč lošim kritikama na račun njezina plesa, Ana kaže kako ju je ispunjavao pozitivnom energijom.

Rečeno kulinarskim rječnikom – za savršenstvo na plesnom podiju u showu “Ples sa zvijezdama”, Ani Ugarković nedostajalo je dosta začina. Unatoč toj “nezačinjenosti”, svojim šarmom Ana je očarala publiku koja ju je svojim glasovima dovela gotovo do finala.

 Ples joj vratio osmijeh

– Odlično se osjećam nakon ispadanja iz showa. Iskreno malo mi je laknulo jer se sad konačno mogu malo odmoriti zato što sam uz treninge jedva stizala obavljati ostale obveze – kaže Ana koja ispadanjem iz HTV-ova showa nije odlučila objesiti svoje plesne cipelice o klin niti je rekla zbogom plesu.

– Svakako ću nastaviti i dalje plesati u Nicolasovu centru, već sam pronašla jedan program koji bi bio odličan za mene, a radi se o kombinaciji latinoplesova i aerobike – otkriva 38-godišnja kuharica, koju je ples unatoč lošim kritikama žirija ispunjavao pozitivnom energijom.

– Shvatila sam da kakav god bio ishod i kako god izgledalo to na podiju – mene ples zbilja ispunjava i vraća mi osmijeh na lice, stoga neću odustati od toga – poručuje Ana. Nimalo ugodne kritike stručnog žirija Ana je od samog početka dočekivala s velikim osmijehom i time sigurno kupila naklonost i glasove publike.

– Čak me zbilja nije previše diralo to što sam dočekana na zub kod žirija. To je zapravo odlično iskustvo jer pokazuje ljudima da ne može i ne mora svatko dostići savršenstvo. Ali da sam se zainatila, ja bih sigurno jako dobro plesala – odlučna je kuharica Ugarković, koja s oduševljenjem govori o svom partneru Nicolasu Quesinotu kojem je iznimno zahvalna što joj je otvorio vrata njoj do sad nepoznatog ritmičnog svijeta.

 Tango s kuhačom u ruci

– Često sam mu se znala ispričati kada bi i nakon tko zna koliko ponovljenih puta neku plesnu figuru fulala, na što bi mi Nicolas smireno odgovorio da se ne uzrujavam jer je on te plesne korake učio godinama, a ja ih moram savladati u samo nekoliko dana – kaže Ana nasmijavši se na pitanje zna li sad s kuhačom u ruci zaplesati pokraj štednjaka.

– Na snimanjima emisije “Kod Ane” uvijek je veselo pa znamo zapjevati i zaplesati, ali ne plešem baš tango s kuhačom u ruci – kroz smijeh priča Ana kojoj je plesni partner Nicolas natuknuo da bi trebala spojiti nekako ples s kuhanjem.

– Nick mi je predložio da pokušam nešto ‘iskombinirati’ s plesom i kuhanjem, još ne znam što – ali bilo bi dobro spojiti to jer hrana kao i ples podiže ljude i popravlja im raspoloženje, a to nam svima treba – kaže Ana koja je prije nekoliko dana predstavila svoju novu knjigu “Nešto slatko”.

Komentara 2

OB
-obrisani-
06:17 14.12.2009.

draga ana ne tuguj 99% hrvata nebi bolje plesalo ...bila si super...

Avatar condor
condor
21:49 13.12.2009.

Draga Ana, da si kojim slučajem zalutala do finala, zasigurno bi svoju kuhinju zamijenila onom u restoranu plesaća, svojih kolega. Tu bi se ostvarili tvoji snovi, jer bi se miris te kuharnice širio sve do plesnog podija, za kojim tolikoo bezuspješno čezneš.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije