Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obiteljsko druženje

Anamarija Asanović: Moskva je skupa, a dečki nisu baš lijepi

'asanovic7_nnn_sce_140912'
Foto: ''
1/4
17.09.2012.
u 10:00

Mlada dizajnerica nije bila oduševljena kičastim modnim stilom koji vlada u prijestolnici, ali je zato oduševljena arhitekturom

Impozantne građevine u Moskvi i njihovo šarenilo boja očarali su dizajnericu Anamariju Asanović. U ruskoj prijestolnici posjetila je tatu Aljošu koji ondje sa Slavenom Bilićem trenira nogometni klub Lokomotivu.

– Iznenadilo me što je u Moskvi sve veliko, i ulice i zgrade, sve je megalomanski. Crveni trg je zaista posebno mjesto i katedrala svetog Vasilija Blaženika izgledala mi je kao kućica Ivice i Marice obložena šarenim slatkišima – kaže Anamarija, dodajući da je modno šarenilo na ulicama Moskve nije pak previše oduševilo.

– Žene su jako dotjerane i nisam srela nijednu koja nije hodala u štiklama, ali za moj ukus njihov stil je malo prekičast i moram priznat da Rusi nisu baš lijepi muškarci – kaže dizajnerica. Šoping je preskočila jer su dizajnerske stvari u Rusiji puno skuplje nego drugdje u Europi.

– Sama sebe sam počastila komadom nakita za rođendan – priznala je. Njen posjet bio je prilika i tati Aljoši da malo upozna grad u kojem živi.

– Tata je naučio nešto ruskog jezika. Mislim da bih i ja progovorila da sam ostala još koji dan, jer ondje nitko ne govori engleski – kaže Anamarija.

Ključne riječi

Komentara 2

DA
Dac
10:14 17.09.2012.

A nisi bome ni ti neka ljepota,pogledaj se malo u ogledalo.

Avatar Idler 3
Idler 3
10:43 17.09.2012.

Hm da, a ovaj škotski gardist je vjerojatno straža na Crvenom trgu >;-))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije