Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izgubila skrbništvo

Anđa Marić bivšem suprugu plaćat će 150 eura alimentacije

anđa (1)
Foto: Davor Puklavec/Pixsell
1/5
27.02.2013.
u 19:00

– Presuda na 33 stranice natipkana je isti dan. Ne mogu vjerovati da je sutkinja bila toliko revna. Rasprava je trajala do 16.40 sati. Zar je sutkinja donijela odluku i sve to lijepo natipkala nakon radnog vremena? – pita se Anđa.

Trogodišnja borba Anđe Marić za skrbništvo nad osmogodišnjim sinom Gašperom jučer je dobila privremeni epilog. Obiteljski je sud u Ljubljani nepravomoćnom odlukom skrbništvo nad Gašperom dodijelio Anđinu bivšem suprugu Primožu Dolničaru.

Osveta, a ne briga za sina

Sutkinja je tu odluku donijela 31. siječnja ove godine kada je održano i zadnje ročište koje je tog dana trajalo od 12.30 do 16.40 sati.

– Presuda na 33 stranice natipkana je isti dan. Ne mogu vjerovati da je sutkinja bila toliko revna. Rasprava je trajala do 16.40 sati. Zar je sutkinja donijela odluku i sve to lijepo natipkala nakon radnog vremena? – pita se Anđa. Kaže kako je u presudi iznesen kronološki tijek ove parnice, ali nema ni slova zašto je sud Gašpera dodijelio ocu.

– Nije mi jasno zašto nema objašnjenja presude. To je nevjerojatno, ali dobro za mene jer kad ovdje sve bude gotovo, idem po odštetu u Strasbourg. Prvo ću se žaliti pa idemo na Vrhovni sud – odlučna je Anđa i spremna učiniti sve kako bi zadržala skrbništvo. Podsjetila je da u sudskom vještačenju psihijatra piše da Primoževo ponašanje nimalo ne odaje brigu oca, nego više upućuje na osvetu Anđi pa joj je još nejasnije kako je takvoj osobi povjerena briga o djetetu.

Želi je poniziti

Sud je odlučio da pjevačica bivšem suprugu, s kojim je živjela deset godina, mora plaćati mjesečnu alimentaciju od, otprilike, 150 eura.

– On treba alimentaciju jer je to još jedan način da me ponizi i da mi se osveti. Njemu novac ne treba jer je promet njegove tvrtke javna stvar i zna se da mu je godišnja zarada 300 tisuća eura – kazala je Anđa.

Primož Dolničar ovako je reagirao na sudsku odluku:

– Dobio sam što sam htio, ali nisam sretan i ne bih više to komentirao u medijima niti želim razgovarati o tome.

Brak Anđe i Primoža raspao se, kako kaže Anđa, kad joj je on pokazao snimku na kojoj s Anđinom prijateljicom Ninom Mlačnik vodi ljubav te joj je predložio da svi žive u poligamnoj zajednici. Poslije su Nina i Primož počeli zajedno živjeti, a imaju i zajedničkog sina.

Ključne riječi

Komentara 18

DO
doktorica
08:13 28.02.2013.

kod nas su očevi u lošijoj poziciji ,žene uvijek dobijaju djecu-a djeca su zajednička...

32
321961
19:57 27.02.2013.

hvala bogu da i to dozivismo dosta smo samo mi placali cijenu zajednice

MI
mijodrenova
20:13 27.02.2013.

usred toliko problema i aktualnih tema vi pišete o banalnim stvarima. Koga ova tema uopće zanima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije