Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prisjetila se drage osobe

Andrea Šušnjara zaplakala pred kamerama: 'Kad poželim čuti njezin glas, upalim video'

Andrea Šušnjara
Foto: Promo
1/21
12.04.2023.
u 08:31

Andrea Šušnjara je najdugovječnija pjevačica grupe Magazin, a o svom privatnom životu i emocijama rijetko govori, no ovoga puta je to učinila.

Najdugovječnija pjevačica grupe Magazin Andrea Šušnjara (36) rijetko govori o svom privatnom životu i emocijama, a sada se osvrnula na jednu sebi dragu osobu koja više nije s nama. Andrea je u intervjuu za InMagazin progovorila o gubitku bake Marije koja joj je bila sve na svijetu.

- Ah, još uvijek nemam filing da nema drage osobe koja mi je bila sve u životu, to je moja majka, baka, prijateljica, fan, sve. Često gledam, hvala Bogu pa postoji moderna tehnologija, videa i slike. Tako da je imam sa sobom na mobitelu stalno, kada poželim čuti njezin glas, upalim video na mobitelu – rekla je Andrea kroz suze. Pjevačica je progovorila i o drugim privatnim temama kao planovima za brak i obitelj

- Normalno da bih to voljela jednoga dana, ali moram priznati da nisam baš tako odgojena. Sad moraš ići u školu, sad se moraš udati, sad moraš roditi. Inače sam dijete razvedenih roditelja, tako da želim biti sto posto sigurna, kada se jednoga dana to dogodi, da je to ono pravo – kazala je Andrea koja se ovom prilikom prisjetila i početaka svoje karijere.

- Kada sam upoznala Tončija Huljića, imala sam 16 godina, on je mene i mamu pozvao na sastanak i ponudio mi je karijeru u Londonu. Oči su mi se otvorile, ono, vau, to je to, to sam čekala cijeli život. Onda je mama rekla 'ne, ne, gospodine Huljić, neka ona prvo završi školu, lako će ona pjevati' – prisjetila se glazbenica koja je potom diplomirala predškolski odgoj.

Tijekom svog života Andrea se borila i s teškom bolešću. Kada joj je bila samo 20 godina suočila se s  teškom dijagnozom raka jajnika, no uspješno je pobijedila bolest. 

- Iza te teške bolesti i svega što sam prošla iza te bolesti život mi je krenuo u jednom drugom smjeru jednom ljepšem smjeru zadovoljna sam radim ono što volim i ne mogu se požaliti za sada - rekla je nedavno u jednom intervjuu. Pjevačica je dijagnozu saznala na preventivnom pregledu, a od tada i uvijek ističe važnost preventivnih pregleda koje treba često obavljati.

Inače, Andrea je vokal grupe Magazin od 2010. godine, što je duže od bilo koje njezine prethodnice, a u ovom intervjuu članovi Magazina istaknuli su i da će ona ostati na ovom mjestu te da ona ima posebno mjesto u njihovim srcima.

Andrea je i s Igorom Cukrovom predstavljala je Hrvatsku na pjesmi Eurovizije 2009. s pjesmom "Lijepa Tena". Zajedno su pobijedili na Dori 2009. godine, a na Euroviziji su se natjecali u drugom polufinalu. Prošli su uz pomoć žirija. U finalu su završili na 18. mjestu s 45 bodova. Prije toga, natjecala se na Dori 2004. s pjesmom "Noah" i u finalu je završila druga iza Ivana Mikulića. 

VIDEO Let 3 nastupom u Madridu oduševio i Konstraktu, u publici se vijorile hrvatske zastave

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije