obiteljska idila

Angelina Jolie i Brad Pitt s djecom se odmaraju na Karibima

angelina jolie
reuters
28.12.2012.
u 11:12

Odsjeli su u luksuznoj vili s otvorenim kinom i bazenom od vulkanskog kamenja u vlasništvu dizajnerice Donne Karan, a s njima je 12 dadilja za njihovo šestero djece

Glumački par Angelina Jolie i Brad Pitt božićne blagdane provodi na Karibima.

Sa svojih šestero djece smjestili su se u vili modne dizajnerice Donne Karan na idiličnom otoku Turks i Caicos.
Iz luksuzne vile puca pogled od 360 stupnjeva na cijeli otok, ima otvoren bazen izrađen od vulkanskog kamenja, privatni spa i kino na otvorenom.

– Dizajnerica nije s njima, blagdane provode sami. Angelina ujutro s djecom vježba jogu i trče po otoku bez brige da će sresti ikoga poznatog – rekao je izvor blizak paru za  New York Post.

S njima je jedino 12 dadilja, dvije po djetetu, koje im pomažu oko djece pa Brad i Angelina mogu malo po otoku lunjati i sami.

Brad i Angelina ipak nisu jedine zvijezde koje se odmaraju na tom otoku. Tamo je i gitarist Rolling Stonesa Keith Richards.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije