cameo uloga

Angelina Jolie manju ulogu u svom filmu dodijelila Bradu Pittu

brad pitt
pixsell
16.11.2010.
u 14:07

Tijekom vikenda mađarski fotoreporteri slikali su ga kako snima u napuštenome vojnom objektu. Na setu je viđen i stolac s njegovim imenom, pa nitko ne dvoji o njegovu angažmanu

U redateljskom prvijencu Angeline Jolie jednu od uloga dobio je i njezin partner Brad Pitt. Tijekom vikenda mađarski fotoreporteri slikali su ga kako snima u napuštenom vojnom objektu. Na setu je viđen i stolac s njegovim imenom, pa nitko ne dvoji o njegovu angažmanu.

No, Brad je mislima, očito, daleko od tog filma. Producentska kompanija hollywoodskog glumca, naime, želi otkupiti prava na priču o čileanskim rudarima koji su više od dva mjeseca bili zarobljeni u rudniku San Jose u Copiapu u Čileu. S obzirom na planove i angažmane, nagađa se da je u filmu svoje voljene, koji će premijerno biti prikazan potkraj sljedeće godine na nekome filmskom festivalu, Brad dobio tek manju ulogu. Njegova kompanija “Plan B” ozbiljno je zagrizla za priču o rudarima i ponudila milijune dolara za autorska prava. Bio bi to film o njihovih 69 dana pod zemljom, ali i spašavanju koje je pratio cijeli svijet. Prema riječima Edgara Reynose, pravnog zastupnika 33 rudara, nekoliko njih dobilo bi i uloge u Pittovu filmu. Reynoso je dodao da je zatrpan ponudama otkako su rudari 13. listopada izvučeni iz urušenog rudnika.

Komentara 1

CY
Cyber
15:31 16.11.2010.

Prvi sam!!! komentiram...bla...bla... :))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije