Prezaposlena glumica izjavila da zbog djece namjerava malo zapostaviti film

Angelina Jolie: Nekad sam bila bijesna cura, sad sam hrabra majka!

Angelina Jolie
Pixsell
23.10.2009.
u 17:44

U najnovijem intervjuu za talijanski Vanity Fair Angelina Jolie priznala je koliko je u mladosti bila izgubljena i nezadovoljna samom sobom.

Dok je posljednja vijest o njezinu partneru Bradu Pittu ona o pijanom noćnom provodu zbog kojeg nije uspijevao otvoriti i pokrenuti vlastiti automobil, Angelina Jolie se u svom najnovijem intervjuu za talijansko izdanje magazina Vanity Fair raspričala o sjenama prošlosti, majčinstvu i djeci. Slavna glumica naglasila je da je njoj i Bradu karijera zbog šestero djece odnedavno u drugom planu.

Djeca su najvažnija
- Prije rođenja blizanaca mislila sam da mogu izbalansirati karijeru i obitelj, danas ne razmišljam na taj način. U suprotnom ne bih bila realna osoba. Djeca me previše zaokupljaju zbog čega sam odlučila snimati još manje filmova nego do sada - ispričala je Angie.

Osim o majčinskim nagonima glumica je priznala kako je nekad bila bijesna i nezadovoljna osoba, no stvaranjem vlastite obitelji mnoge stvari su se promijenile nabolje. Sebe sada smatra hrabrom i sretnom majkom.

Životna avantura
- Život mi je prije bio prazan, sad je jedna velika avantura. Brad i ja s djecom stalno putujemo, ponekad mi se čini da živimo u avionu. Zbog odluke da svugdje vodimo djecu sa sobom, ma koliko to ponekad izgledalo teško i kaotično, nikad nećemo požaliti. Zasad se još nisam oprostila od filma, ali bih i to mogla napraviti - otkrila je fatalna Angelina koja će u najnovijem filmu Ridleya Scotta utjeloviti lik Patrizije Gucci koja je naručila ubojstvo svog supruga.

Društvo bi joj trebao praviti Leonardo DiCaprio. Sudeći prema tome Angie neće tako skoro usporiti svoj poslovni ritam.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije