novi izazov

Angelina Jolie zbog Dannyja Boyla odgodila povratak u SAD

angelina jolie
pixsell
26.09.2011.
u 09:25

Angelini se otvorila suradnja s poznatim engleskim redateljem, zbog kojeg je boravak u Londonu produžila do početka iduće godine.

Angelina Jolie i Brad Pitt sve manje razmišljaju o povratku kući u SAD, s obzirom na poslovne ponude koje im nude u Velikoj Britaniji. Naime, Angelina je posljednjih tjedana sastančila s poznatim britanskim redateljem Dannyjem Boylom u čijem bi novom filmu mogla zaigrati. Glumica je zbog Boylove ponude odgodila povratak u Los Angeles do početka iduće godine.

I njoj i djeci boravak u Londonu je ugodan, posebno mališanima koji su se prilagodili na nove škole. Najviše ih veseli što mama ima dovoljno slobodnog vremena da ih svaki drugi dan odvodi u neku od gradskih avantura, bilo to kino, kazalište, cirkus ili posjet Lego landu.

Komentara 3

Avatar cro1com
cro1com
16:49 09.10.2011.

E ovo je interesantno.

Avatar cro1com
cro1com
16:50 09.10.2011.

Tko je ovo na slici!

Avatar cro1com
cro1com
16:52 09.10.2011.

Angelina Jolie zbog denija bojla odgodila povratak u SAD U ha!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije