dan d se bliži

Angelina odabrala, njenu će vjenčanicu dizajnirati L’Wren Scott

angelina
Marko Prpić/Pixsell
02.11.2012.
u 19:00

Datum vjenčanja i dalje je tajna, no slavni par potvrdio je da će vjenčanja svakako biti. – To je obećanje za budućnost i njihova su djeca sretna zbog te odluke. Nema dogovorena datuma u ovom trenutku – rekla je glasnogovornica Brada Pitta

Bliži se dan kad će Angelina Jolie ozakoniti svoj treći brak. Za dizajnericu svoje raskošne vjenčanice odabrala je L’Wren Scott. Američka kreatorica, koja je deset godina u vezi s Mickom Jaggerom, sviđa joj se zbog sofisticirana stila i smatra da će za njezin veliki dan napraviti najbolje.

– Mogla je birati među najpoznatijim dizajnerima na svijetu, ali Angelini nije bitno veliko ime. Smatra da L’Wren najbolje razumije njezino tijelo – rekao je izvor blizak glumici. Angelina je u brojnim prigodama nosila njezine haljine, a osim nje, kreatoricu vole i Sarah Jessica Parker, Nicole Kidman i Penélope Cruz.

Datum vjenčanja i dalje je tajna, no slavni par potvrdio je da će vjenčanja svakako biti.

– To je obećanje za budućnost i njihova su djeca sretna zbog te odluke. Nema dogovorena datuma u ovom trenutku – rekla je glasnogovornica Brada Pitta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije