Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OMILJENA GLUMICA

Anja Šovagović Despot pokazala novo izdanje: 'Preobrazila sam se u profu'

Zagreb: Anja Šovagović Despot
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/9
03.07.2024.
u 19:45

Evo sam se između urnebesnih gostovanja s Tere i Luce, preobrazila u profu iz…? Što kažete na frizuru? Je li dovoljno dovoljna?, napisala je pokraj fotografije na Instagramu na kojoj pozira sa zanimljivom frizurom, i nasmijala pratitelje. Podršku su joj između ostalih dali i Nataša Janjić Medančić, Jacques Houdek i Nina Violić, koja je od kolegice zatražila još fotografija

Jedna od naših najpoznatijih glumica Anja Šovagović-Despot trenutačno s Natašom Janjić Medančić nastupa po Hrvatskoj s hvaljenom predstavom 'Tere i Luce' s kojom oduševljava publiku, a u slobodno vrijeme zabvalja prijatelje i fanove objavama na društvenim mrežama.

- Evo sam se između urnebesnih gostovanja s Tere i Luce, preobrazila u profu iz…? Što kažete na frizuru? Je li dovoljno dovoljna?, napisala je pokraj fotografije na Instagramu na kojoj pozira sa zanimljivom frizurom, i nasmijala pratitelje. Podršku su joj između ostalih dali i Nataša Janjić Medančić, Jacques Houdek i Nina Violić, koja je od kolegice zatražila još fotografija. 

 

 

Podsjetimo, glumica je nedavno dala veliki intervju za Ekran Večernjeg lista, u kojem je govorila kako je glumu zavoljela zbog svog oca, velikog Fabijana Šovagovića. 

- Možda sam zato i postala glumica, da bih se nekako približila ocu. I zaista, naši su razgovori, recimo, tijekom rada na "Kralju Learu", kojeg smo u Gavelli radili 1984. godine, u režiji Koste Spaića, uglavnom bili o tekstu, ulogama, partnerima, redatelju. Ali, koliko god sam htjela čuti neku pohvalu, neku dobru kritiku, uvijek je to bilo zakukuljeno, zamumuljeno tisućama raznoraznih aspekata moje uloge ili same predstave.

 

GALERIJA: Sergej Ćetković zaplesao s Mijom Dimšić na predstavljanju svog novog albuma 'Kofer'

Zagreb: Anja Šovagović Despot
1/45

 

Sve mu je drugo bilo važnije, mislila sam, kao da mu je bilo neugodno razgovarati o meni, o Kordeliji, jer bi tako morao govoriti možda previše subjektivno, previše emotivno, previše iskreno. A to se nije usuđivao. Njegova vlastita gluma bila mu je dovoljna. Njegovo osobno poniranje u samoga sebe preko umijeća glume bilo je toliko savršeno intenzivno i energično da mu nije preostajalo živaca za analizu moje igre ili analizu moje nesigurnosti i muke. Sam se u sebi dovoljno i s užitkom iscrpljivao i praznio, a mene je uglavnom prepuštao samoj sebi.

 

 

Čak je, činilo mi se tada, uživao kad bih se našla pred problemom i kada bih kao pravo balavo i glupo žensko otrčala u zahod i plakala kao ljuta godina jer nisam mogla podnijeti da mi ne ide. Puštao me da se batrgam kako znam i umijem sa svojom nedisciplinom, sa svojom arogantnošću, sa svojim strahovima i panikama. Zapravo me tjerao na nekakvu profesionalnost i nekakvu dvostruku igru: nije mi želio biti otac, želio mi je biti partner, a kakav je on genijalan i užasan partner bio, to znaju samo oni koji su s njim glumili. Kako je to bilo bolno i istodobno poučno za moju silnu taštinu i ambiciju! Međutim, nikada u životu nisam sa sigurnošću mogla razlučiti zahvaljujem li mu na tome ili mu zbog toga zamjeram!, kazala je Anja. 

 

VIDEO: Goran Višnjić na predstavljanju Rimčevog robotaksija

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije