Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slovi kao favorit

ANKETA Kako će Baby Lasagna proći u finalu Eurovizije u Švedskoj?

Foto: Reuters
1/7
07.05.2024.
u 23:48

Umažanin Marko Purišić na eurovizijskim kladionicama slovi kao favorit te ima mnogo podrške sa svih strana, a mnogi vjeruju i u njegovu pobjedu. Što vi mislite, otkrijte u anketi!

U švedskom Malmöu u utorak je održana prva polufinalna večer ovogodišnjeg izdanja Eurovizije. Glazbeni spektakl bio je sačinjen od 15 nastupa zemalja koje su pokušale izboriti prolazak u veliko finale koje je zakazano za subotu, 11. svibnja. Uz to nastupile su i još tri zemlje koje svoje mjesto u finalu već imaju, a to su: zemlja domaćin - Švedska te Velika Britanija i Njemačka. Osim Baby Lasagne, u prvom polufinalnu su nastupili i: predstavnica Cipra Silia Kapsis, predstavnica Srbije Teya Dora, predstavnik Litve Silvester Belt, Irsku su predstavljali Bambie Thug, Ukrajinu alyona alyona & Jerry Heil, Poljsku LUNA, Island Hera Björk, Sloveniju Raiven, Finsku Windows95man, Moldaviju Natalia Barbu, Azerbajdžan FAHREE feat. Ilkin Dovlatov, Australiju Electric Fields, Portugal iolanda i Luksemburg TALI. Svoje mjesto u finalu osim Baby Lasagne izborili su i predstavnici : Srbije, Portugala, Slovenije, Ukrajine, Litve, Finske, Cipra, Irske, kao i Luksemburga.

Umažanin Marko Purišić na eurovizijskim kladionicama slovi kao favorit te ima mnogo podrške sa svih strana, a mnogi vjeruju i u njegovu pobjedu. Što vi mislite, hoće li Purišić pobijediti u švedskom Malmöu, glasajte u našoj anketi. 

GALERIJA Odličan nastup Baby Lasagne! Cijela dvorana pjevala 'Rim Tim Tagi Dim'

 
1/58

Komentara 3

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
00:56 08.05.2024.

Proći će kao moja štikla.

Avatar razmaknica
razmaknica
08:15 08.05.2024.

Dubokoumne pjesme današnjeg odraza izopaćenosti društva u kojem živimo, što se tiče pobjednika, to je ionako zadnjih godina samo odluka politike širenja EU-a

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije