Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEKI NISU ZADOVOLJNI

ANKETA Mia Dimšić na Dori je pobijedila s pjesmom o kojoj vlada podijeljeno mišljenje. Kako vam se sviđa?

Opatija: Mia Dimšić ovogodišnja je pobjednica Dore
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/15
20.02.2022.
u 10:40

Podsjetimo, šesterostruka dobitnica Porina prošle godine je odlučila iz glazbenih voda prijeći u one književne. Objavila je svoju prvu knjigu naziva 'Cesta do sna', svojevrsnu zahvalu svima koji su vjerovali u nju.

Dora 2022. je završila, te je proglašena pobjednica, Mia Dimšić koja je nastupala s pjesmom 'Guilty Pleasure'. Glazbenica je dobila prestižni kipić, a predstavljat će nas na Eurosongu u Torinu u svibnju.

 

Odmah po proglašenju pobjednice, krenuli su komentari na društvenim mrežama. Mnogi su Dimšić uputili čestitke, dok su drugi pisali kako s njenom pjesmom nećemo ući u finale Eurosonga. 

 

Inače,  Mia je slavila nakon što su zbrojeni glasovi publike i žirija, te ih je imala čak 257. 

Podsjetimo, višestruka dobitnica Porina prošle godine je odlučila iz glazbenih voda prijeći u one književne. Objavila je svoju prvu knjigu naziva 'Cesta do sna', svojevrsnu zahvalu svima koji su vjerovali u nju.

Komentara 5

ST
Stipan
11:00 20.02.2022.

Taman za zadnje mjesto. Katastrofa.

Avatar Marko
Marko
11:55 20.02.2022.

Uvijek netko nije zadovoljan.Zadnji put ona LGBT...

DA
dancuo
11:06 20.02.2022.

Plagijat

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije