Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nevolje u raju

Ante Gelo i HRT-ova producentica otkazali vjenčanje: 'Očito im se dogodila realnost'

Zagreb: Na konferenciji HNK-a predstavljena  nadolazeća baletna premijera Gospođa Bovary
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/8
22.08.2023.
u 19:10

Glazbenik i skladatelj Ante Gelo i HRT-ova producentica Petra Topolovac trebali su se vjenčati 2. kolovoza na Korčuli, no nisu stali pred oltar.

Gitarist i skladatelj Ante Gelo (49) i HRT-ova producentica Petra Topolovec ipak nisu stali pred oltar, doznaje Story. Par je otkazao vjenčanje koje se trebalo odviti 2. kolovoza na otoku Korčuli, a razlog otkazivanja vjenčanje jest preveliki pritisak koji gitarist i skladatelj ima zbog svojih obaveza.

- Bili su sretni i zaljubljeni. No očito im se dogodila realnost. Ljubav nekad nije dovoljna sama po sebi - rekla je osoba bliska HRT-ovoj producentici. Petra je, kazali su njezini kolege, uoči svadbe plakala na Prisavlju jer je Gelo često bio odsutan zbog obaveza. 

Inače, Ante svoj privatni život voli držati podalje od očiju javnosti, a tako je bilo i ovoga puta te je želio da ceremonija prođe bez prevelike pompe iz obzira prema bivšoj supruzi s kojom ima troje djece. Gelina supruga nikad se nije javno eksponirala, niti je on o njoj ikada javno govorio, a par se u tajnosti i razveo.

VEZANI ČLANCI

- Nije htio zavaravati ni suprugu ni sebe. Nije mogao zatomiti emocije koje je vrlo brzo počeo osjećati prema Petri. Htio je biti fer prema svima. Ljubav se dogodila neplanirano i iznenada, sasvim neočekivano. Ipak, sretan je zbog svega. Petra ga razumije u svakom pogledu i odlično funkcioniraju. Privukla ga je komunikacijom, vrlo je elokventna žena. Tu su kliknuli i dogodila se ljubav, kazao je za Story izvor blizak paru. 

Gelo je Petru upoznao na Prisavlju dok su surađivali na projektu 'Trag u beskraju', koncertima posvećenim prerano preminulom glazbenom velikanu Oliveru Dragojeviću. Par se trebao vjenčati na Korčuli nakon ovog događanja.

Dodajmo da Petra na javnom servisu radi posljednje četiri godine.

VIDEO Jeff Bezos s društvom napustio Hrvatsku! Privatnim helikopterom upravljala je njegova zaručnica

 

Ključne riječi

Komentara 12

AV
avangero
21:09 22.08.2023.

I koja je poruka ovog teksta

ZA
zagi101
20:08 22.08.2023.

kako iritira ova riječ, kliknuli

MT
mačak tom
23:28 22.08.2023.

Čovjek ima ženu i troje djece i "klikne" sa nekom mlađom. I novinari slave ovaj raspad braka i u stvari, životni brodolom. Bitno da su "kliknuli". Koja liberalna debilana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije