ostali u dobrim odnosima

Ante Gotovac čestitao Simoni na novoj ljubavi: Čestitke od mene i mame, neka vas Bog blagoslovi!

simona gotovac
Foto: Filip Brala/PIXSELL
1/7
17.07.2015.
u 09:52

Nakon razvoda od Ante Gotovca, Simona se okrenula vjeri, a sada i novoj ljubavi. Upravo na tome čestitao joj je i sam Ante

Simona Ištvanović na Facebooku je jučer objavila fotografiju koja je zbunila mnoge njene prijatelje. Dok su mnogi mislili da se Simona udala, ona se zapravo tek zaručila.

Najvažnije joj je, kaže, da je pronašla ljubav. Nakon razvoda od Ante Gotovca, Simona se okrenula vjeri, a sada i novoj ljubavi. Upravo na tome čestitao joj je i sam Ante. Čini se kako su bivši supružnici ostali u dobrim odnosima.

- Čestitke, Simke, od mame i mene i neka vas dragi Bog blagoslovi i neka vas čuva, neka vas licem svojim obasja i milostiv neka vam bude i SVU SREĆU svijeta vam od SVEG srca želimo - napisao joj je Ante na Facebooku. Dirnuta Simona mu je zahvalila i odgovorila: - Hvala ti, Ante, od srca pozdravi punooo mamu i doći ćemo vam brzo u posjet! Idemo u Padovu k sv. Anti, kupit će ti Gabi krunicu - odgovorila mu je Simona.

>>Simona Ištvanović pronašla novu ljubav

>>Simona Ištvanović: Sad sam osobno zvala policiju i znaju gdje živim!

Komentara 12

LO
lojtra1
12:45 17.07.2015.

Naravno da je vijest. Svaki miroljubiv razvod u hrvatskoj je "vijest" jer da ju je ubio ili bar pretukao onda bi bilo "sve normalno"?

JO
John13
10:49 17.07.2015.

VL: Kojom logikom je ova bljuvotina vijest koju bilo tko mora citati?

BO
Bonus
13:12 17.07.2015.

Pa sto citas ako ti nije vijest i jos komentiras? Iz naslova se vidi o komu je rijec i o cemu. Pa ne moras uci u clanak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije