Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
domaćica Big Brothera

Antonija Blaće: Razmišljam o povratku u Šibenik i o masliniku

Antonija Blaće
Foto: RTL
1/7
05.09.2015.
u 14:18

Voditeljica Big Brothera slavi deset godina pred kamerama RTL-a i otkriva tajne sastojke za savršeno vjenčanje

Ne treba puno riječi da bi se predstavilo Antoniju Blaće.

Svakom gledatelju RTL-a ona će sigurno prva pasti na pamet kada se spomene ta TV kuća jer, u deset godina koliko je već gledamo na ekranima, teško da se može pronaći njihov zabavni format koji je prošao bez njezina upečatljivog voditeljskog štiha.

S aktualnom sedmom sezonom reality showa Big Brother Antonija nam ponovno stiže u ulozi njegove "domaćice", a tim povodom ispričala nam je pomalo o koječemu.

Vodili ste šest sezona Big Brothera... osjećate li se pomalo kao "mama" showa?

Ako ne mama, onda sigurno njegova starija sestra!

Ove godine obilježavate i deset godina pred kamerama. Kako ćete to proslaviti?

Ne znam, razmišljam o okupljanju dragih kolega i suradnika. Lijepo bi bilo proslaviti tako lijepu okruglu brojku, ali ne znam kako to organizirati.

Koji su vam bili motivi prijave u prvu sezonu realityja te davne 2004. godine?

Joj, prošlo je već dosta i svašta se od tada zaboravilo, ali ne i to. Uglavnom, zanimalo me kakva ću biti pred kamerama, tj. hoću li ja biti ja i u nekim uvjetima koje nisam sama sebi birala i postavila.

Jeste li tada uopće sanjali da ćete poslije BB-a postati televizijska voditeljica?

Ne. Iako, kad su mi ponudili tu ulogu, koliko god da me je bilo u startu strah, negdje u dubini duše imala sam osjećaj da je s tom ponudom sve sjelo na svoje mjesto.

Postoji li neki savjet koji kao bivša stanarka možete dati novim kandidatima?

Nema tu puno mudrosti. Publika će vjerojatno prepoznati prave.

Žalite li zbog nekog poteza u kući i, da možete, rado biste ga izbrisali?

Ma ne bih ništa mijenjala. Mislim, polovicu svojeg puberteta i mladenaštva tako bih, da je moguće, mogla poželjeti obrisati, jer danas ništa ne bih napravila tako kao nekad. Ali upravo za to i služe i mladost i vrijeme.

Kako ste kliknuli s novim suvoditeljem Big Brothera, srpskim glazbenikom Skyem Wikluhom?

Skupa olajavamo produkciju. To je uvijek dobar znak!

Opet ćete zbog posla živjeti na relaciji Zagreb – Beograd. Kako će to izdržati vaš suprug Hrvoje?

Ja to ne smatram životom na relaciji Zagreb – Beograd. Kuća mi je u Zagrebu, a samo na kraće periode odlazim u Beograd odraditi emisiju uživo. A Hrvoje... izdržat će. Svašta smo mi već prošli i preživjeli. Dugo smo mi već u braku.

A kada smo već kod supruga, kako je u pravom braku?

Ova dva mjeseca ipak malo drugačije nego u ostatku našeg već šestogodišnjega braka.

Je li vaše zagrebačko vjenčanje bilo baš onakvo o kakvom ste oduvijek maštali?

Ja vam nisam oduvijek ni o čemu maštala, a pogotovo ne o vjenčanju. Zato sam u ovome svome zbilja uživala jer ga nikakva nerealna slika koju sam stvorila u glavi nije mogla učiniti nedovoljno dobrim. Bilo je savršeno!

Zgodan je podatak da ste sve organizirali u samo tri tjedna. Možete li budućim mladenkama dati savjet kako što bezbolnije pristupiti organizaciji?

Pa ne znam hoće li im to pomoći, ali primjerice neki od savjeta su: ne trošite pare na probe frizure i šminke, odaberite nekog čiji vam se rad sviđa, makar on bio i malo skuplji jer ćete ušparati živce, a na kraju i novac. Ili, ne zamarajte se sitnicama, vas dvoje ste najvažniji. Ne uplićite previše ljudi u organizaciju. Što god možete, odradite vas dvoje sami. E, sad, meni je malo lakše bilo u svemu tome plivati jer se šminkam, friziram i preodijevam svakodnevno pa se nisam bojala kako će što ispasti. Ali, evo, remen i cipele našla sam na sam dan vjenčanja. Da ih i nisam našla, stavila bi bilo koji remen i bilo koje cipele. Cure, probajte ne pokušavati biti nešto što niste. Ako ste ležeran tip, nemojte se opteretiti teškom vjenčanicom. Moja je bila sastavljena od dva dijela, svilena majica na bretele i suknja od tila. Najvažnije je ipak da se vas dvoje volite. Ako se udajete reda radi, ili ne znam već koji bi to razlozi mogli nezaljubljenu osobu natjerati u brak, bježite glavom bez obzira. Uz pravu ljubav sve će biti savršeno jer, kad se ugledate i suze krenu, cipele postaju potpuno nevažne.

Udomili ste psa... Hoće li vam Čarli Žnidaršić biti čest suputnik u automobilu do Beograda? Ima i zgodno ime, moram primijetiti...

Još nije bio u Beogradu, iako inače svugdje putuje s nama. Povest ću ga nakon prvog livea. A što se imena tiče... Čarli se nekako poklopio, a ono Žnidaršić nas je već dočekalo. Naime, djevojka koja je pronašla cijelo njegovo leglo psiće je nazvala po likovima iz kultnog filma "Tko pjeva zlo ne misli".

Kako ste ljetos napunili baterije za novu radnu sezonu?

Izolacija je čudo.

Jeste li poslije ljetnog odmora opet krenuli oštro u teretanu?

Nisam još. Liječim ozljedu trenutačno.

Rekli ste nam da svoj prvi automobil čuvate za odlazak u polje i u maslinik. Imate li to neki tajni plan da se ostavite kamera i javnog života te vratite u rodni Šibenik i posvetite poljoprivredi?

Tko to zna... Možda je i to opcija. Nije mi neprivlačna. Dapače.

Okušali ste se i u vođenju kviza. Biste li imali hrabrosti prijaviti se u neku vrstu nove Kviskoteke kao natjecateljica? Na kojem biste području znanja briljirali?

Nema šanse. Ja sam svaštar, ali se zbilja to ne bih usudila.

Koje su vam trenutačno tri želje koje primarno želite ostvariti?

Organizirati se, umiriti se i naučiti reći ne.

>>Sestre iz Rijeke u klinču s čuvarom Jennifer Lopez

>>Evo kako nam 
je bilo u Big Brother kući

>>Marijana potrošila sav novac od nagrade, a Lester postao model u Dubaiju

>>Pobjednik prvog hrvatskog Big Brothera: Uspjeh mi je obitelj, a ne pojavljivanje na televiziji

Komentara 5

Avatar comparator
comparator
16:23 05.09.2015.

Užasna kombinacija primitivizma i komunističkog bratstva i jedinstva za napasanje bolesne mašte nezrelih masa.

Avatar Pokemon
Pokemon
00:34 06.09.2015.

Tonka je kraljica! Rijetko dobra i simpatična osoba.

BA
baniček
08:39 06.09.2015.

lako je napraviti savršeno vjenčanje, ali ljubiti nekoga u dobru i zlu cijeli život je nešto sasvim drugo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije