sretna mama

Antonija Mišura Sandrić objavila preslatku fotografiju i otkrila koje je ime dala sinu

Foto: instagram
1/10
08.02.2022.
u 21:15

Uz preslatku fotografiju sina kojeg drži u naručju napisala je samo kratko: "Noel".

Jedna od naših najzgodnijih sportašica, 33-godišnja košarkašica Antonija Sandrić (bivša Mišura) svojim je pratiteljima na Instagramu otkrila ime koje je dala svom sinu koji se rodio prije manje od dva tjedna.

Uz preslatku fotografiju sina kojeg drži u naručju napisala je samo kratko: "Noel". 

Foto: Screenshot Instagram

Pratitelji su joj u komentarima pisali dkoliko je mali Noel sličan svojoj sestri Tari, koju je Antonija rodila početkom 2020. godine. 

Podsjetimo, Antonija se pratiteljima javila iz rodilišta tako što je objavila fotografiju na kojoj je sa suprugom Markom i njihovim drugim djetetom.

- Mama i tata postali su bogatiji za još jedno blago. Bogu dragom hvala, braco nam je stigao živ i zdrav - piše na fotografiji koju je objavila. Antonija i Marko roditelji su i malene Tara koja je na svijet došla početkom 2020. godine. Antonija je sina rodila 27. siječnja, a maleni ima 3610 grama i dug je 51 cm.

Sa suprugom Markom u braku je od kolovoza 2015. godine, a prije toga su deset godina bila u vezi. Kći Tara je bila odlična beba, kako je u jednom intervju rekla Antonija i svoju mezimicu je ovako opisala ;  Tara je jedna jako vesela djevojčica koja već ima svoj karakter, uz to je jako mila i draga. 

VIDEO>>Pogledajte tko je nominiran u kategoriji Radijska osoba godine za Večernjakovu ružu

Komentara 1

Avatar Tombstone
Tombstone
23:05 08.02.2022.

Lijepa mama, zgodni tata i naravno, lijepa beba. Uz lijepo ime. Sve najlepse u zivotu zelim cijeloj obitelji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije