Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Antonija Stupar Jurkin: Za rođendan želim slatke male darove

rtl01
Luka Klun/VLM
30.12.2009.
u 14:32

Šarmantna voditeljica RTL-ova Exkluziva Antonija Stupar Jurkin ima razloga za dvostruko veselje. Nakon što utihne slavlje zbog ulaska u Novu godinu, u krugu obitelji i najbližih prijatelja bez velikog slavlja i pompe Antonija će 4. siječnja proslaviti rođendan.

Šarmantna voditeljica RTL-ova Exkluziva Antonija Stupar Jurkin za novogodišnjih blagdana ima razloga za dvostruko veselje. Nakon što utihne slavlje zbog ulaska u Novu godinu, u krugu obitelji i najbližih prijatelja bez velikog slavlja i pompe Antonija će 4. siječnja proslaviti rođendan. 

– U mlađim danima slavlja su bila intenzivnija i daleko sam više pozornosti pridavala rođendanima, a sad kad sam u ovim 'ozbiljnijim' godinama, stvari su se malo promijenile – rekla nam je Antonija. No ove “ozbiljnije godine” treba, naravno, shvatiti uvjetno, budući da voditeljica slavi 28. rođendan. 

– Što se tiče rođendana, za mene je to samo običan dan, ništa više od toga – rekla je Antonija, koja svojima najbližima nije napravila “popis” s darovima koje želi dobiti na rođendan. 

– Najviše bi me iznenadili mali slatki darovi, ali doista ne očekujem niti tražim kakve grandiozne darove – istaknula nam je simpatična Antonija, kojoj će se, nadamo se, kada bude gasila rođendanske svjećice ispuniti sve želje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije