ŽIVOT NA VAGI

Antoniji (28) iz Stobreča vaga je pokazala 214,2 kilograma i tako je postala najteža kandidatkinja svih osam sezona

Foto: RTL
1/8
04.09.2024.
u 17:31

Mlada Dalmatinka ima puno želja, ali ipak joj je najvažnije da bude sigurnija u sebe i da se zavoli te zaključuje: „I nadam se da ću za pet godina biti mršavija nego sada. Ovo mi je posljednja šansa da budem sretna

Ekipa 'Života na vagi' napokon je kompletna! Pri kraju prvog vaganja osme sezone stigli su posljednji natjecatelji Antonija i Ivica, koji su kilažom prilično šokirali svoje suborce.  Antonija i Ivica postali su par izvan konkurencije jer ulaze u 'Život na vagi' pod posebnim uvjetima - ne sudjeluju u izazovima i treniraju prema propisanom programu sve dok treneri i liječnici ne budu rekli drukčije. Ivica (41) je na prvom vaganju imao 244,3 kilograma i time je postao najteži kandidat u svih osam sezona! „Nije to baš lijepo čuti, ali ja ću pokazati da i najveći mogu uspjeti!“ rekao je Ivica i otkrio da nitko zapravo nije znao koliko točno ima kilograma.

„Zbog te debljine se ne mogu normalno odjenuti, obuti, okupati, sjesti u traktor ili auto, biti vatrogasac, puno hodati, sagnuti se, ići u šetnju sa ženom i djecom…“, nastavlja Ivica koji je najtužniji što nije dobar primjer svojoj djeci zato što se toliko zapustio i zato što najviše s njim jedu nezdravu hranu. „Moja su djeca moj najveći motiv za prijavu u show“, priznaje ponosni tata koji jedva čeka da se može igrati s njima. „Divim se svima koji su bili u 'Životu na vagi' i uspjeli u svojoj namjeri da skinu kilograme“, rekao je Ivica kojem je supruga najveća podrška na ovome zahtjevnom putu. 

Njegova suborkinja na tome putu sada će biti Antonija (28) iz Stobreča kojoj je vaga pokazala 214,2 kilograma i tako je postala najteža kandidatkinja svih osam sezona showa, a njezini su najbliži sretni što je odlučila potražiti pomoć i prijaviti se u 'Život na vagi'. „Sama ne mogu. Želim se pokrenuti, sačuvati svoje zdravlje i da dalje mogu nastaviti normalno živjeti“, iskrena je Antonija koja priznaje da se, baš kao i Ivica, s uvredama susreće od osnovne škole. „U posljednje vrijeme, koliko god mi je teško priznati, teško mi je izaći među ljude jer me neprestano gledaju“, nastavlja Antonija i odlučno kaže kako prije nije bila spremna izboriti se za sebe, ali sada je došao taj trenutak.

Mlada Dalmatinka ima puno želja, ali ipak joj je najvažnije da bude sigurnija u sebe i da se zavoli te zaključuje: „I nadam se da ću za pet godina biti mršavija nego sada. Ovo mi je posljednja šansa da budem sretna i da imam normalan i kvalitetan život.“
Što će liječnici reći Antoniji i Ivici te kakve će vježbe treneri smisliti za njih - ne propustite pogledati u novoj epizodi 'Života na vagi' u 21.15 sati na RTL-u ili 24 sata prije prikazivanja na televiziji na platformi Voyo! 

GALERIJA Ovo su kandidati osme sezone 'Života na vagi' i ukupno imaju 2547,2 kilograma

1/14
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije