Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POP ZVIJEZDA

Ariana Grande progovorila o kritikama na račun svog izgleda: 'Bila je to najnezdravija verzija'

Ariana Grande
Foto: REUTERS
1/6
12.04.2023.
u 20:15

- Prijašnji izgled mog tijela bio je njegova najnezdravija verzija. Uzimala sam velike količine antidepresiva, pila alkohol i jela lošu hranu. Dodirnula sam najnižu točku svog života kada sam, prema vašem mišljenju, 'izgledala zdravo'" - rekla je dvostruka dobiutnica Grammyja na TikToku

Američka pop zvijezda Ariana Grande (29) u posljednje vrijeme meta je komentara na društvenim mrežama zbog svog izgleda, a sada je na TikToku progovorila o tim komentarima, ali i o svojoj ranjivosti. 

- Mislim da bismo mogli biti, mislim da bismo trebali biti, nježniji i manje ugodni komentirajući ljudska tijela, bez obzira na sve. Ako mislite da govorite nešto dobro ili dobronamjerno, što god to bilo, zdravo, nezdravo, veliko, malo, ovo, ono, seksi, neseksi... samo bismo stvarno trebali raditi na tome da to ne radimo toliko. Postoje načini da nekome date kompliment ili da zanemarite nešto što vidite da vam se ne sviđa, za što mislim da bismo trebali pomoći jedni drugima da radimo na tome... Trebali bismo težiti tome da budemo sigurniji i da jedni druge čuvamo sigurnijima - rekla je Grande i spomenula kako je imala problema sa zdravljem.

@arianagrande

♬ original sound - arianagrande

 

- Prijašnji izgled mog tijela bio je njegova najnezdravija verzija. Uzimala sam velike količine antidepresiva, pila alkohol i jela lošu hranu. Dodirnula sam najnižu točku svog života kada sam, prema vašem mišljenju, 'izgledala zdravo'" - rekla je dvostruka dobiutnica Grammyja.

"Upravo si me rasplakala. Volimo te i prekrasna si", "Ljubaznost ljude čini ljepšima", "Ti si savršena", "Trebalo mi je da ovo čujem danas. Hvala ti", "Mene je netko danas pitao jesam li trudna", "Kraljica", "Lijepo si ovo objasnila", samo su neki od komentara ispod njezine objave.

Podsjetimo, Ariana je već imala problema sa zdravljem, nakon što što se borila  s anksioznošću i depresijom poslije terorističkog napada tijekom njenog koncerta u Manchesteru.

U lipnju 2018. za Vogue je rekla da je "uvijek imala tjeskobu", a sljedeće je godine na Instagramu podijelila sliku koja pokazuje učinke posttraumatskog stresnog poremećaja (PTSP) na njezin mozak.

Uz sve to, pjevačica je imala i problema s muškarcem koji ju je uhodio. Muškarac, imena Aharon Brown, već je otprije poznat zbog uhođenja pjevačice kada je uhićen u rujnu 2021. godine u njezinoj kući u Los Angelesu nakon što se pojavio s velikim lovačkim nožem, navodno vrišteći na njezino osiguranje da će "je**** ubiti i nju i njih". Tada je uhićen zbog kaznenih prijetnji, a sudac mu je izdao zabranu prilaska Ariani.

To upozorenje očito ga nije spriječilo od daljnjih pokušaja približavanja pjevačici jer je i i lani prekršio zabranu prilaska pokušavajući pronaći Arianu, a u srpnju je ponmovno provalio u njezinu kuću. 

Srećom, ona u to vrijeme nije bila kod kuće, ali se oglasio sigurnosni alarm, pojavili su se policajci i uhitili Browna. Priveden je za uhođenje, provalu, oštećenje vodova, kršenje sudskog naloga i ometanje. 

VIDEO: Duško Lokin otkrio je da je prošle godine ostao bez supruge: 'Preminula je od korone, bila je zdrava' 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije