Neoprezan

Arnold Schwarzenegger ozlijedio se na snimanju filma

arnold
Pixsell
18.11.2011.
u 17:47

Glumac je na Twitter-profilu obožavateljima pokazao fotografiju na kojoj se vidi posjekotina na njegovu čelu

Arnold Schwarzenegger zatražio je liječničku pomoć na setu filma "The Last Stand" jer se razrezao po glavi nakon jednog nezgodnog pada. Snimanje je prekinuto kako bi liječnici mogli zašiti ranu 64-godišnjeg glumca, a on je nekoliko sati kasnije na Twitter-profilu objavio fotografiju na kojoj je obožavateljima pokazao kako izgleda rana. 

– Udario sam se na snimanju, ali zahvaljujući medicinskom osoblju nakon samo sat vremena vratio sam se na snimanje – napisao je Arnold. Požalio se i da je u Novom Meksiku gdje se film snima jako hladno zbog čega je morao u šoping kako bi nabavio topliju odjeću za sebe i ekipu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije