Kraj ljubavne priče?

Ashton Kutcher varao Demi Moore u njihovu dnevnom boravku

Demi Ashton
Reuters
16.09.2010.
u 16:45

Na scenu je ovog tjedna istupila 21-godišnja Brittney Jones koja je otkrila seksualnu aferu s glumcem oženjenim sa 15 godina starijom Demi Moore.

Nakon što su ga mediji prošlog tjedna prozvali zbog ljubakanja s nepoznatom plavušom u jednom restoranu, Ashtonu Kutcheru (32) navodne ljubavnice ne daju mira. Na scenu je ovog tjedna stupila 21-godišnja Brittney Jones koja je otkrila seksualnu aferu s glumcem oženjenim sa 15 godina starijom Demi Moore.

– Upoznali smo se u kuglani, gdje je bio s Demi i njezinom kćeri Rummer. Napisala sam mu broj na salveti i poručila da se javi. Za nekoliko dana dobila sam poruku: ‘'Jesi li zauzeta?'’ Bio je paranoičan zbog poruka, nije napisao nijednu koja bi ga mogla kompromitirati. Inicirala sam susret, a on je predložio da to bude u njegovoj i Deminoj kući.

– Nije htio da spavamo u njihovoj sobi pa smo to napravili na kauču. Ashton je predivan ljubavnik, jako pažljiv i nježan. Nije to bio običan seks, za mene je bilo nešto posebno – izjavila je ‘'oduševljena'’ Brittney, a glasnogovornik para oglasio se ne demantirajući napise nego časopis koji je objavio ispovijest: “US Weekly uvijek tiska laži”.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije