JOŠ JEDNA KARIJERA

Asim Ugljen pohvalio se novom diplomom: 'Sad mogu prestati glumiti!'

Foto: Facebook
1/9
15.06.2022.
u 07:00

- Sad mogu prestat glumit. Diploma je v žepu - napisao je glumac, koji tako nakon diplome Akademije dramskih umjetnosti ima i onu trenera kajaka. No, prijatelji su mu čestitali, ali ga savjetovali da ne prestane glumiti jer mu i to dobro ide

Glumac Asim Ugljen (39) na društvenim mrežama pohvalio se kako je završio za trenera kajaka.

- Sad mogu prestat glumit. Diploma je v žepu - napisao je glumac, koji tako nakon diplome Akademije dramskih umjetnosti ima još jednu. No, prijatelji su mu čestitali, ali ga savjetovali da ne prestane glumiti jer mu i to dobro ide. 

Podsjetimo, Asim je prošle godine s prijatelje Filipom Ferderberom na Mrežnici otvorio školu kajaka. 

– Budući da je to opasan sport, smatrali smo da bismo trebali položiti službeni tečaj prije otvaranja škole, da bismo imali licenciju za spašavatelja. Iznenadilo nas je kada smo shvatili da u Hrvatskoj danas možete voditi školu raftinga ili kajaka na divljim vodama bez ikakvog sigurnosnog tečaja. Iskreno, to je sumanuto – kazao nam je nam Asim koji je tada postao licencirani Rescue 3 divljevodaški spasilac profesionalne kategorije. 

Njihov tečaj kajakinga namijenjen je apsolutnim početnicima, bez obzira na dob. Jedini uvjet je da znate plivati. Asim i ove godine jedva čeka ljeto kada će sa suprugom Martom, kćeri Leilom i sinom Dinom veslati na omiljenoj Mrežnici. 

– Djeca obožavaju kajak, no ja ih neću obučavati, nego moj prijatelj. Moj autoritet je malo drukčije vrste pa smatram da roditelji ne bi trebali podučavati djecu. Često idemo i skijati na Sljeme. Drago mi je da vole sport, ne bih želio da non-stop vise na mobitelu i televizoru – veli Ugljen.

VIDEO: Kaos na koncertu Harryja Stylesa: Obožavatelj pao s visokih tribina 

 

Ključne riječi

Komentara 6

DA
damir964
08:30 15.06.2022.

Sad se može i obrijat i izgledati ko čovjek

DU
Deleted user
08:17 15.06.2022.

odvratan je...

Avatar Zbregov
Zbregov
12:35 15.06.2022.

ne mozes ti prestati glumiti, ti si jedan od onih glumaca koji nikada nisu izasli iz uloge.... 🤡

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije