Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA MISS UNIVERSE

Atraktivna Mia obožava pozirati, a lani je skočila s Masleničkog mosta!

Mia Pojatina
Foto: Boris Ščitar/PIXSELL
1/6
23.04.2018.
u 12:58

Mia se 12 godina uspješno bavila odbojkom, a da joj je adrenalin u krvi, pokazala je i lani kad je uz Eni Šukundu, Miss Supranational Hrvatske i Antonelu Golobić, prvu pratilju Miss sporta, skočila bungee jumpingom s 56 metara visokog Masleničkog mosta.

Atraktivna Mia Pojatina (22) iz Nove Gradiške u subotu je postala nova Miss Universe Hrvatske, a zanimljivo je da to nije njena prva titula. Prije dvije godine postala je miss hostesa na ATP turniru u Umagu, a iste je godine bila i druga pratilja na izboru Miss sporta Hrvatske.

Mia se 12 godina uspješno bavila odbojkom, a da joj je adrenalin u krvi, pokazala je i lani kad je uz Eni Šukundu, Miss Supranational Hrvatske i Antonelu Golobić, prvu pratilju Miss sporta, skočila bungee jumpingom s 56 metara visokog Masleničkog mosta.

Mia obožava pozirati, pa je njen Instagram profil pun atraktivnih fotografija. Zasad ima 3200 pratitelja, no ne sumnjamo u to da će ih nakon ove titule biti mnogo više.

 

🚂

A post shared by Mia ⭐️ (@miapojatina) on

 

Ključne riječi

Komentara 4

WE
westsouth
15:42 23.04.2018.

mljac

VE
VERNA
14:57 23.04.2018.

Pa gledala sam izbor i cura je zaista zgodna,sretno joj na izboru,ali teško je probit se među tolikim svjetskim ljepoticama..

DU
Deleted user
13:41 23.04.2018.

A jeli vec skocila sa Peljeskog mosta?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije